/Bucuresti/Doctor

Livia Dent

Strada Badea Cârțan 65, București, România

Livia Dent
Doctor
4.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
F428+QQ București, România
liviadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalina Gheorghe
Catalina Gheorghe2 ani în urmă
Ang3lix
Ang3lix7 ani în urmă
Extraordinar, initial am facut o mica cercetare pentru interventia Fast and Fixed inainte de a alege o clinica. Liviadent a fost prima de pe lista datorita preturilor foarte competitive in raport cu alte clinici. Dupa prima programare nu am mai simtit nevoia sa cercetez si alte clinici, foarte profesionisti, mi-au explicat concret si pe intelesul meu in ce consta operatia Fast and fixed. Momentan locuiesc in Anglia asa ca timpul a fost un factor decisiv de asemenea iar Liviadent a luat acest lucru in considerare, la 2 zile dupa prima programare a urmat interventia in sine.O interventie destul de lunga si obositoare banuiesc pentru medici. Interventia a durat in jur de 8 ore timp in care nu am simtit nici o durere nici in timpul interventiei nici dupa. Scriu acest review la o saptamana dupa interventie si nu am nici o problema pot manca normal si pot zambi cu incredere. Multumesc Liviadent si echipei de medici, mi-ati redat increderea in mine, si posibilitatea de a putea lua masa in oras fara sa ma ingrijorez de continutul meniului.
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe7 ani în urmă
(Tradus de Google) ESTE IN REGULA.

(Original)
E OK.
Nicoleta-Ionela Apostol
Nicoleta-Ionela Apostol10 ani în urmă
Gandurile mele de multumire se indreapta, mai intai ,catre personalul acestei clinici pentru serviciile oferite si atentia cu care am fost tratata.
Din prima clipa de cand am pasit in cabinetul stomatologic am simtit ca problemele mele vor fi pe deplin rezolvate .
Alaturi de Dna. Dr. Irina Trosca si Dna. Dr. Mihaela Butnaru am trecut cu foarte mare usurinta peste o inteventie chirurgicala (rezectie apicola).
In acelasi timp as vrea sa le multumesc si asistentelor pentru tot sprijinul acordat pe perioada tratamentelor .
FELICITARI pentru echipa , atmosfera placuta si profesionalismul acestei clinici.
Pe data viitoare ...
Nicoleta
Dany daniel
Dany daniel10 ani în urmă
Este mai mult decat un cabinet obisnuit de stomatologie , este un pas in plus catre viitor... Am facut un implant dentar mai exact fast fix si sunt foarte multumit de absolut tot. Si pretul dar si lucrarea sunt foarte bune. Prietenia echipei este deosebita , asa cum rar intalnesti intr-un cabinet stomatologic in Bucuresti.
Nu trebuie sa ma credeti pe mine , mergeti acolo si convingeti-va ! Curaj !
Eddy B
Eddy B2 ani în urmă
(Tradus de Google) multumesc tuturor pentru munca excelenta. Clasa a VIII-a cu succes și zâmbet strălucitor fără probleme și totuși le-am maltratat toată ziua. minunat îmi place să le arăt. vârtej

(Original)
super bien merci a tous pour l'excellent travail. 8ème année avec succès et sourire radieux sans problème et pourtant je les maltraité à longueur de journée. super bien j'adore les montrer. eddy
Locații recomandate