/Bucuresti/Doctor

Dr.MIHAI & Dr.IATAN&Dr.TANASESCU

Strada Pătulului NR 2A, București 032377, România

Dr.MIHAI & Dr.IATAN&Dr.TANASESCU
Doctor
4.1
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C578+92 București, România
+40 787 731 494
medicultaudefamilie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 12–19
Mirecuri: 8–15
Joi: 12–19
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Vintila
Daniel Vintila4 ani în urmă
Sustin commenturile date de Roxana si Sorana! O experienta dezamagitoare, cabinetul full mereu, niciodata nu te puteai programa cand aveai nevoie. Pentru programari ->la 2 saptamani minim, daca aveai o urgenta: "pai sa te duci la urgente, nu la mine", daca aveai nevoie de un medical "pai prima data sa te duci la doctorul X, care sa-ti dea recomandare de medical catre mine si dupa sa vii aici". Per total m-am simtit tratat foarte prost, nu recomand experienta nimanui. Observ ca doamna doctor tine mult la commenturile si reviewurile de aici, din moment ce a patit ce a patit Sorana. Este primul meu comment pe google, nu obisnuiesc sa postez, dar experienta a fost tipic romaneasca: o nesimtire de nedescris.

NU RECOMAND!
Roxana Vintilă
Roxana Vintilă4 ani în urmă
Nu recomand!
Cabinetul este depasit de numarul de pacienti, trebuie sa astepti cu orele de fiecare data cand ai o problema.
Pentru programari cu putin noroc gasesti un loc liber peste 1 saptamana, poate chiar 2, iar lipsa de respect fata de pacienti este sub orice critica.
Daca ai o problema reala si ai nevoie de un concediu medical, ti se cere sa mergi la alti medici mai intai ca sa aduci dovezi clare ca ai nevoie de acel concediu, practic te imbolnavesti mai rau pana reusesti sa obtii un ajutor de la medicul de familie.
Nu este normal sa fii tratat cu atat de multa lipsa de interes si respect!
Sorana Enoiu
Sorana Enoiu4 ani în urmă
O experienta dezamagitoare, tipic romaneasca (in repetate randuri). Am solicitat sa vin la inscriere cu programare (ca sa nu astept cateva ore), mi s-a spus ca nu se fac programari, doar sa vin la cabinet in timpul orelor de program. Asta am facut. Am ajuns sa astept, bineinteles, cateva ore doar ca sa completez o foaie. Asta de mai multe ori, fiindca inscrierea se face in mai multe etape - intre care a trecut o luna jumatate. Daca, din nefericire, ai o problema medicala in perioada respectiva ai timp suficient sa decedezi pana se termina inscrierea.

Apoi, dupa inca 2 saptamani am cerut adeverinta de medicina muncii pentru serviciu si mi s-a spus ca trebuie sa vin din nou, fara programare, pentru o consultatie de control si sa se finalizeze inscrierea - ca altfel nu imi pot emite nici un document. Am facut rost de adeverinta de la o clinica privata, care era dispusa sa ma ajute cu servicii in acest sens, a durat 1 ora cu totul.

Dosarul medical trimis pe mail nu "s-a putut descarca" si "nu a mers sa dau click pe el" in ciuda faptului ca am primit confirmarea de descarcare pe mail de la website-ul prin care am facut transferul de date. Mi s-a cerut sa le printez la serviciu si sa vin cu ele deja pe hartie, probabil ca sa nu trebuiasca sa se ocupe ei sau sa nu consume hartie la imprimanta.

Cand am avut prima problema medicala si am ramas acasa, am vrut sa merg la cabinet in timpul programului lor de lucru (13 - 19) pentru consultatie, tratament, finalizarea inscrierii in baza de date si pentru concediu medical. De data asta nu a mai fost ok fara programare. Dupa adeverinta e ok, in schimb de imbolnavit trebuie sa te imbolnavesti la program. Asistenta a urlat efectiv la mine ca "dna doctor pleaca la 15:00 fiindca are serbare cu fetita si n-are timp de consultatii".

Cand am cerut clarificari, mi-a raspuns tot tipand la mine sa vorbesc cu doctorita - aparent deranjam ca intrazneam sa sun la medicul meu de familie fiind bolnava, nu stiu cum mi-am permis asemenea obraznicie cand ei au serbari de Craciun, brazi de impodobit si alte lucruri mai importante de facut. Ce tupeu pe mine!

Mi s-a spus sa ma duc la urgente cu toate ca nu era caz de urgente sau altfel "va programez peste 3 zile", lucru spus din burta pe loc, fara sa consulte cu interes real un program si sa gasim o solutie.

LATER EDIT: recent am avut nevoie din nou de o consultatie si, incredibil, dar s-a putut duce aceasta situatie cu inca un pas in ridicol. Dupa ce am spus numele, mi s-a spus sa vin la cabinet printre programari. Am fost primita, consultata si ajutata cu cele necesare, ca la sfarsit ambele doctorite (m-am si mirat ca a fost nevoie de doua pentru o consultatie, se pregatisera cu o tentativa de intimidare, aparent) sa-mi reproseze intepat ca “imi explica ele mai bine cu programul” din pricina ca am avut indrazneala sa le sifonez povestind experienta mea pe Google Review (ma profilasera, se pare) si sa-mi “sugereze” sa parasesc cabinetul mutandu-ma in alta parte daca nu-mi convin regulile lor.

Foarte nobil din partea unui medic sa incolteasca o persoana bolnava si vulnerabila, desigur. Sa dea un telefon nu s-a putut imediat dupa ce l-au observat, probabil costau minutele.

Nu au existat scuze pentru cele intamplate, bineinteles. Mai mult, mi s-a spus pe un ton pasig agresiv ca de ce nu am plecat pana acum daca tot sunt asa nemultumita. Am mentionat ca nu poti schimba medicul de familie decat dupa 6 luni de la inscriere. Nici nu se deranjasera macar sa verifice. Si, da, au confirmat ca vor dosarul medical pe hartie si nu online pentru ca “le costa hartia si imprimanta si nu le da nimeni banii inapoi pe ele”. :)

Partea trista este ca aceste cabinete sunt platite din banii nostri, ai pacientilor, cu toate acestea serviciile sunt la nivelul la care sunt. Si, colac peste pupaza, daca spui ce nu functioneaza esti “dat afara” din cabinet. Wow.

Nu recomand din motive evidente.
Cristina Bute
Cristina Bute4 ani în urmă
Am găsit aici 2 medici dedicați profesiei și pacienților! Mulțumesc pentru rabdare și profesionalism!
Raluca Bataiosu
Raluca Bataiosu4 ani în urmă
Doamna doctor Iatan, o persoana emaptica, mereu cu dorinta de a ajuta. O echipa minunata. Multumesc!
Ada Costache
Ada Costache6 ani în urmă
Doamna dr. Doina Mihai este un medic cu foarte multe valente si competente care o fac sa fie un medic absolut exceptional. Este o profesionista desavarsita, foarte corecta, meticuloasa, blanda si eleganta in acelasi timp. Are grija de fiecare pacient in parte, cu rabdare si mult profesionalism. Reuseste de fiecare data sa te faca sa te simti ca si cum discuti cu un psiholog, un medic si un prieten.
O recomand cu mare caldura si cu mult drag.
Baltatu Tiberiu
Baltatu Tiberiu6 ani în urmă
Doamna doctor Doina Mihai impreuna cu echipa dansei de medici sunt un ansamblu medical exceptional.
Vin aici de mai bine de un an si ca si alti pacietnti ai dansei am numai cuvinte de lauda.
Imi lasa mereu senzatia unei griji veritabile fata de pacientii sai care pentru mine este un atu foarte important pe care orice medic primar ar trebuii sa-l aiba.
Pe langa asta doamna doctor Doina Mihai are grija mereu ca atunci cand merg la dansa sa imi reaminteasca cat de important este sa mentii echilibrul in viata ta pentru a fi sanatos prin diferite proiecte pe care le pot urma de acasa care vizeaza alimentatia, sportul si armonia dintre locul de munca si acasa.
Astfel imi da mereu senzatia ca face tot ce-i sta in putinta pentru a se asigura ca aleg cea mai buna cale pentru sanatatea mea.
Multumesc mult doamna doctor!
Radu Negoita (Case Strambe pe Radar)
Radu Negoita (Case Strambe pe Radar)6 ani în urmă
Medic adevarat. Pe langa conduita profesionala ireprosabila, doamna doctor Mihai are calitatea (din pacate atat de rara) a empatiei sincere fata de suferinta celorlalti. Recomand cu caldura
Locații recomandate