/Brasov/Doctor

Pizzeria della Nonna

Strada Doctor Ion Cantacuzino 1, Brașov 500073, România

Pizzeria della Nonna
Doctor
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHXX+VX Brașov, România
+40 268 969
pizzanonna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Minunea Lumii
Minunea Lumii2 ani în urmă
Locație cam prăfuite, pizza mare e chiar mare dar ii lipsește gustul..am fost mai mulți si am probat 4 feluri de pizza si salate.
Nu se folosesc ingrediente de calitate și se simte.
Nici desertul nu a fost ok. Am ales Cheseecake.
Servire ok. Personal amabil. Toalete curate.

Cel mai bun uleiul picant!
Octavian Ciobanu
Octavian Ciobanu2 ani în urmă
De multi ani experimentam La Nonna, atat comenzi cat si on-site. Niciodată nu au dezamăgit. Calitatea mâncării dar si servirea au fost constante si ireproșabile. O singura data am consemnat o întârziere la livrare, implicit mancarea rece, insa am trecut cu vederea fiind un eveniment izolat. Recomandam cu drag Pizza Nonna, Burger Nonna sau Pizza Burger. Insa cu ocazia tuturor evenimentelor tinute acolo(zile de naștere, serbări) am primit feedback-uri pozitive din partea invitaților noștri la toate mancarurile servite, pe care acum le atribuim locației. Totul e foarte bun si la prețuri decente. Va fi mereu prima noastră optiune.
Razvan 007
Razvan 0072 ani în urmă
O atmosfera asa placuta si o echipa asa de draguta mai rar gasesti. Mancarea si servirea au fost excelente.
Denis Abdula
Denis Abdula2 ani în urmă
Un restaurant cochet italian cu o atmosfera primitoare, cu personal super prietenos. Mancarea delicioasa si servita rapid. Locatia este amplasata intr-o zona linistita dar nu foarte departe de centru istoric. Un restaurant la care merita sa te intorci.
Cristi Stancu
Cristi Stancu2 ani în urmă
Am încercat pizza quattro fromaggi și tagliatellele cu somon, alături de 2 căni de vin fiert. Preparatele au fost foarte gustoase, iar personalul foarte amabil.
Roxana Ioana
Roxana Ioana2 ani în urmă
Mereu revin cu drag în acest loc. Nu doar pentru pizza (care este bineînțeles foarte delicioasa, blat subțire, ingrediente bine alese și proaspete), dar mai ales pentru legumele la wok, cartofi cu rozmarin, salate și atmosfera chill. Sunt sigura ca și celelalte preparate sunt la fel de gustoase, nu am apucat sa le gust pe toate încă 😁. Servirea este ireproșabilă și rapidă
Mihai Morcov
Mihai Morcov2 ani în urmă
Nu stiu ce s-a schimbat la pizza dar nu a fost cum o stiam. Probabil o sa mai comand o data de test, dar altfel niciodata. Ingrediente mai putine, blatul nu e acela pe care il stie toata lumea, mie mi s-a parut ceva gen congelat sau nu stiu ce e schimbat la el; ori nu mai e facut la cuptor pe lemne habar n-am.... pacat.
Eugen Catalin
Eugen Catalin2 ani în urmă
Cea mai buna pizza din oraș, quatro formagi este top. Staff-ul este de nota 10+. Tinand cont ca nu era nici o masa libera si localul plin a durat maxim 15 minute sa ne vina comanda.
Locații recomandate