/Brasov/Doctor

Spitalul de Boli Infecțioase

Strada Mihai Viteazul 9, Brașov 500174, România

Spitalul de Boli Infecțioase
Doctor
2.9
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4X+M2 Brașov, România
+40 268 422 464
sbibrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Neagu valentin
Neagu valentin2 ani în urmă
Mulțumesc mult. Domnul doctor. Popa Ciprian. Doamnei doctor de pe salvarea. Neagu oana.
Driver Geo
Driver Geo2 ani în urmă
Am avut simptome de covid și am făcut un test rapid, care a ieșit pozitiv, dar nefiind concludent in ochii nimănui, a trebuit să merg sa fac un test "oficial".

Am ajuns la spital pe la ora 11 și un pic, marți 5 oct, unde deja erau cam 7 persoane in fața mea.
Pe ușă scria timpul de așteptare pentru test, 20 de minute.
Nici o bancă afara, nimic amenajat sa putem aștepta în condiții mai decente.

Au intrat 3 bărbați cam într-o oră. După care au început să sosească ambulanțele, având proprietate. Toate erau doar cu pacienți în vârstă, adică chiar în vârstă, peste 65, 70, unii chiar peste 80. Asta in 5 ore cat am așteptat afară, sa ne bage în seamă un doctor. Câteva persoane au abandonat. Un doctor mai tinerel tot ieșea și ne trimitea in alte locații. In loc sa stea afara 10 minute la fiecare oră să ne convingă să mergem la alte centre de testare, mai bine făcea un test.

Și-au luat și pauză de masă, vreo 30 minute nu a intrat nimeni.
Pe la ora 15 s-a schimbat tura, a venit o doamna doctor care s-a luat de aproximativ 4, 5 asistente care nu făceau nimic. Nici ambulanțe nu mai erau.

Am intrat la test pe la ora 16, in 15 minute am fost gata, testat pozitiv, cu hârtiile eliberate și trimis acasă în carantină.

Extrem de dezamăgit, era o fată care se sprijinea in picioare cu capul de stâlp, îi era rău și deși doctorul din tura de dimineață a văzut-o, nu a bagat-o in seamă. Un slacker.

Nu recomand nimănui să ajungeți pe acolo, veți fi tratați cu indiferența, scârbă și nepăsare. Voi sunteți de vină daca va infectați, au grijă să vă atragă atenția.

Sănătate.
Radu bagiu
Radu bagiu2 ani în urmă
Am fost ptr testare si am intalnit un personal amabil si profesionist. Am sunat a doua zi ptr rezultat, mi s-a raspuns imediat si am fost consiliat superOK. Am fost indrumat spre DSP Brasov unde este alta poveste. O sa le dau o stea (celor de la DSP) ptr ca altfel nu imi pot expune opinia.
CelySely
CelySely3 ani în urmă
In urma internarii cu celebrul "covid19" ...pot a zic doar respect medicilor, asistentelor, si doamnelor infirmiere ! S-au ocupat de mine ca la carte, curatenie ,mâncare in regim catering unde chiar si fara sare ,a fost ok! Multumesc din inima pentru grija si pozitivitate desi sunt mega obosiți, cazurile curg ca pe banda... :( ...chiar isi fac treaba!!!!!!!!!
Valic ore
Valic ore5 ani în urmă
Spital de boli infectioase. Cladirea pe exterior arata destul de bine, dar pe interior au nevoie de renovari serioase. Personalul medical este destul de serios, fara probleme. Eu, personal am fost tratat ok si de medici si de asistente. Am avut doi caini si inevitabil am ajuns si la acest spital, chiar de mai multe ori. Nu am fost internat aici si nu pot spune mare lucru despre curatenie, intretinere, etc. Ceea ce m-a deranjat foarte mult, au fost toaletele, care sunt sub cele mai joase standarde umane. Nu asigura o minima decenta celor care la folosesc. Lipsa hartie igienica, lipsa sapun, lipsa obiecte sanitare decente.
The truly local guide
The truly local guide5 ani în urmă
Asistenți care îți spun că ai "început de sfârșit", afaceri cu diverse firme de ambulanță privată care se promovează probabil cu acordul managerilor în camera de așteptare, răspunsuri halucinante la probleme grave și nepăsare totală.
Vintila Ani
Vintila Ani2 ani în urmă
Un jeg de spital , nu se ocupa de pacienti și când aproape de moarte îi transfera la județean ma refer la un doctor care mințea frumos la telefon
Elena Pivniceru
Elena Pivniceru2 ani în urmă
BATAIE DE JOC. Ca apartinator stai cu orele la telefon fara sa iti raspunda nimeni. Atunci cand iti raspund o fac cu o sila de nedescris. Mi s-a raspuns ca tata e bine desi nici macar nu ii spusesem numele. Nu stiu daca exista medici cu mai putina compasiune decat infectionistii din Brasov. Acesti oameni isi fac meseria de ras.
Locații recomandate