/Brasov/Doctor

Centrul Medical VIVAMED

Strada Decebal 82, Brașov 500334, România

Centrul Medical VIVAMED
Doctor
3.9
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJWG+HC Brașov, România
+40 730 133 049
vivamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Parvan ionut
Parvan ionut2 ani în urmă
Sunt o echipa de profesioniști. Recomandam cu toată încrederea. Sarcina este de 6 săptămâni, i-am auzit și inimioara bătând. Am reușit din al 2 lea embriotransfer. Mai avem încă 5 embrioni. Mulțumim echipa Vivamed pt împlinirea visului nostru
Roxana Maris
Roxana Maris3 ani în urmă
Am născut cu dna doctor Lupu Gabriela ,super doctor și întreaga echipa extraordinara.Am avut o sarcina gemelara.Recomand.
Alina Cretu
Alina Cretu4 ani în urmă
Am fost la Dr.Gliga pentru o morfo-fetală!
(Eu fiind mai timida si nu prea vorbăreață)și-a permis să-mi vorbească foarte urat și pe un ton total necorespunzător unei gravide...
Mi-a spus că, copilul era oprit din evoluție și nu se mai alimenta de trei săptămâni,si că cel mai probabil e necesară cezariana de urgență...
Am ieșit de la el plingind!
Am repetat a doua zi morfo-fetala la alt medic si mi sa spus că, copilul e bine si se dezvolta normal...Si ulterior am născut la termen,rapid și ușor, o fetiță perfect sănătoasă!
Deci nu recomand nici unei femei și cu atît mai mult unei graviduțe...
Gheorghe Iulia
Gheorghe Iulia5 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită, am venit unde trebuia. Serviciile sunt excelente, oamenii sunt deschiși și binevoitori. Recomand cu căldură si incredere clinica Vivamed.
Ana Demeter
Ana Demeter5 ani în urmă
Ionela Dima
Ionela Dima5 ani în urmă
Mon Mon
Mon Mon2 ani în urmă
Nu recomand. Timp pierdut doctori fara experienta. Am facut un Fiv cu 2 embriotransferuri.din 10 blastocisti de zi 5 mi-au pastrat doar 3 spunandumi ca eu nu umplu banca cu embrionii tai slabi calitativ si mi au distrus.comportament de mahalagioaiaca nu de Dr.
Dupa punctie m-am simtit foarte rau (hiperstimulare)perfuzii cu alumina,dar sa facut transfer de zi 5 embrion iar la 5 zile sa pornit menstruatia.
Al 2 lea embriotransfer sa facut cu ce 2 blastocyst ramasi pe uter cu polipi endometriali si evident ca nu sa prins.imediat mi a venit menstruatia iar dupa ce sa terminat am mers in Bucuresti si am facut histeroscopia cu anestezie generala unde sau scos polipii endometriali. Am sidiul din timpul operatiei cu polipii cand sa facut rezectie.
Clinica Vivamed doar o mancatorie de bani si timp pierdut.
Feritiva cat puteti!!!
Madalina Moise
Madalina Moise2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte mulțumit de experiența mea aici. Echipa este foarte bine pregătită, foarte receptivă și medicul meu este grozav!

(Original)
Very satisfied with my experience here. The team is very well trained, very responsive and my doctor is great!
Locații recomandate