/Botosani/Doctor

Centrul medical OMNIMED Botosani

Strada Primăverii 12, Botoșani 710115, România

Centrul medical OMNIMED Botosani
Doctor
3.1
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJVW+JF Botoșani, România
+40 331 117 323
botosaneanul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tiberiu Giuborunca
Tiberiu Giuborunca2 ani în urmă
Nu recomand. Lipsa completa de profesionalism. Faci programare la ora 12 si apoi stai la coada cu numar de ordine pentru a intra in cabinete la consultatii. Problema e ca nu se respecta numarul de ordine, fiecare intra dupa cum vrea. In plus, trebuie sa astepti si medicii sa ajunga la cabinet in jur de 40 min.
In concluzie organizare foarte proasta care te face sa pierzi mult timp. Bataie de joc de client.
Ana Ciobanu Lazarescu
Ana Ciobanu Lazarescu2 ani în urmă
Medici ok!!Am rezolvat foarte repede fișa medicala pentru permis.Secratara cu ochelari mai trebuie trimisă la un control psihologic!!A urlat si s a comportat groaznic.Poate luați masuri cu acest specimen...nu e corect să vă stricați imaginea!! SUCCES!Doamna dr. Roman o draguța !!
Crissacm cristian
Crissacm cristian4 ani în urmă
Se intra cu bon de ordine, stai 45 de minute după ceilalți, se așteptă foarte mult pentru fișă preschimbare permis ! ATENȚIE
Constantinescu Larisa
Constantinescu Larisa2 ani în urmă
Dai telefon pentru programare. Ti se comunica ora la care trebuie să te prezinți. Apoi aștepți ore în șir până intri la toate cabinetele. Fac câte 50 de programări pe zi, pacienții nu au cum sa stea înăuntru si sunt invitați afară. Nu I pasă nimănui că sunt - 10 grade. Lipsă totală de organizare și lipsa de respect fata de oamenii care plătesc totuși niște servicii.
ButterFly
ButterFly2 ani în urmă
Recomand!
Un personal dragut care te ajuta cu orice nelamurire,iar comportamentul cu clientii este unul foarte adecvat
Cosmin Stefan
Cosmin Stefan2 ani în urmă
În anul 2021, în plină pandemie, nu există o programare propriu-zisă, deși pe ușa de la intrare scrie că se fac programări la un anumit număr de telefon. Ce se întâmplă de fapt: ți se oferă un număr de ordine și ți se spune să vii la 13:15, odată cu celelalte 50 de persoane. Ce ți se spune să faci? Să aștepți afară, la -10 grade, iar atitudinea recepționistelor este următoarea: ,,Dacă vrei permis, trebuie să înduri!”
Nu recomand absolut nimănui!
Ciprian Nanea
Ciprian Nanea2 ani în urmă
Programarea se face telefonic, se intra cu bon de ordine, personalul foarte amabil. Se incearca ca fiecare sa termine cat mai rapid ce are de facut. Experienta placuta per total, voi mai apela la serviciile acestui centru si recomand.
Nicoleta Bucsa
Nicoleta Bucsa2 ani în urmă
Deși este pandemie, se înghesuie câte 60-70 de oameni într-un spațiu minuscul. Nu contează sănătatea, ci banii. Iar despre evaluarea medicală nu pot spune nimic, pentru că aceasta nu a existat decât sub forma semnăturii și a ștampilei. Singurul om care și-a făcut treaba este psihologul.
Locații recomandate