/Botosani/Doctor

Dr. Dorin Scladan

Bulevardul Mihai Eminescu 42, Botoșani 717113, România

Dr. Dorin Scladan
Doctor
3.8
24 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
PMR5+57 Botoșani, România
+40 752 079 090
medicaltex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simina Stefan331 zile în urmă
Un doctor de cinci stele!
Dr. Dorin Scladan este un adevarat specialist in fertilitate, a ajutat multe mamici sa aduca pe lume copii frumosi si sanatosi.
Un om extraordinar care reuseste sa faca din noapte zi si face tot posibilul ca sa ajute oamenii si sa salveze cat mai multe vieti.
Am observat ca oamenii il apreciaza pentru ca sta mereu la dispozitie pentru cele mai calificate opinii medicale, consultatii si interpretri ale rezultatelor ecografice.
La noul Cabinet a investit in cele mai performante echipamente medicale pentru a oferi pacientelor servicii de calitate. Cu ecograful de ultima generatie din dotarea cabinetului se poate face orice fel de investigatie ecografica, atat cele ce tin de urmarirea sarcinii, cat si de sanatatea adultilor.
Sorin Vlad
Sorin Vlad2 ani în urmă
O stea pt doctorul Șcladan!
Un doctoraș ce pare mare iubitor de avorturi, un om al sistemului.
Oricum, o stea e prea mult pentru lipsa de caracter pe care ti-o arată atunci cand ii pui la indoiala deciziile.
Radu R
Radu R2 ani în urmă
Medici buni dar păcat ca nu se respecta deloc programarile. Se decaleaza cu 2-3 ore.
Update: Tocmai de aceea fac PROGRAMRE. Nu ca să stau sa aștept 3 ore. Și în loc sa va cereți scuze ca a-ți greșit tot voi sunteți cu gura mare. Arogantilor ! NU RECOMAND !
CiPrRiAN
CiPrRiAN2 ani în urmă
Doctor foarte bun ce se dedica, ofera interes si atentie pacientului !
Refurbished Computers
Refurbished Computers5 ani în urmă
faci programare la ora 16 si intri in cabinet la ora 20 iti bate joc de pacienti . Stai ca oaia cu banii in mana la prost la usa cite 4 ore
Bogdan SA
Bogdan SA5 ani în urmă
Nu respecta programarile , nu respecta oamenii. se sta la usa luni cite 3-4 ore
Erika mathe
Erika mathe5 ani în urmă
Nu recomand celor cu demnitate
Alexandru Dumitriu
Alexandru Dumitriu2 ani în urmă
Las o stea pt ca nu se poate mai putin. Experienta total neplacuta. Personal(cel putin cel prezent atunci) lipsit de profesionalism.
Am sunat pt o programare pt un TTGO in sarcina . Ne-au zis sa venim intr-o anume zi,la 7:30. Am ajuns acolo si am aflat ca doctorul/chimistul este in izolare si ca nu se poate face testul. Singura mea problema este ca nu am fost anuntati si ca am fost pusi pe drumuri , sotia fiind insarcinara,iar noi nefiind nici macar din localitate.
Asistenta de la receptie fara sa incerce sa aplaneze situatia cu scuzele de rigoare , ne-a reprosat “ca am lasat prea tarziu” , in loc sa isi asume ca nu au sunat sa anunte ca sunt probleme si ca nu va fi posibila analiza.
Ca si concluzie : cautati in alta parte..alt oras chiar, unde cu siguranta veti gasi un staff mai profesionist. Pana la urma am rezolvat in Suceava la Dorna Medical deoarece in Botosani ,din pacate,sunt singurii unde se poate face aceasta analiza.
Catalina Fetcu
Catalina Fetcu2 ani în urmă
Locații recomandate