/Botosani/Doctor

Maternitatea Botosani

Bulevardul George Enescu 6, Botoșani, România

Maternitatea Botosani
Doctor
3.1
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMQ4+W3 Botoșani, România
+40 231 584 018
spitalulmavromati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dascalu Dorin
Dascalu Dorin2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este foarte frumos final clin.

(Original)
It's very nice end clin.
Tymbark Krax
Tymbark Krax2 ani în urmă
Din câte știu "doamnele doctorita și asistente "sînt plătite de noii .de ce trebuie dat bani în stânga și dreapta că să te bage cineva în seamă? Dacă nu dai banii stai cu orele în durere și nu te baga nimeni in seama ! RUȘINE ROMANIA SECOLULUI 21 !
Degeaba plătim taxe și impozite dacă ajungem în spitale și ne omoară ăștia!
România la pas!
România la pas!2 ani în urmă
Observ că la această maternitate este o regulă să te comporți in mod barbar cu pacientele, care uneori...mai și mor!
Puneți mâna că toate aveți telefoane și filmați sau înregistrați măcar audio, apoi date la ziare și televiziuni!
Liliana Morosanu
Liliana Morosanu2 ani în urmă
Au trecut 14 ore de la externare și starea de SCÂRBĂ ȘI GREAȚĂ, fata de calitatea actului medical de la maternitatea Botoșani nu dispare(sa nu mai pomenim ca sunt 3 cabine de wc ptr 6 saloane, fără hârtie igienica,cu uși defecte, cu lenjerie infecta, fără perne, etc) . Da, la marele medic DORIN SCLADAN renumit, dar, asa cum știu mulți, fff scump și "lipsit de minim bun simt" (expresie folosita de el la adresa mea, ca și pacient internat). După un consult în privat la MedicalTex, doctorul m-a programat în garda sa, în 18 mai ptr Biopsie. Șoc, la asemenea diagnostic dar, mai mare șoc în comportamentul inuman al doctorui. Recomandă și decontează cu Casa de sănătate 3 zile de spitalizare dar, bolnavul părăsești spitalul chiar din prima zi, aceasta dacă are șansa ca, medicul să-și facă treaba ptr care este plătit de stat și în plus, la privat și încă alte"atentii". Ei bine 10 ore am stat internata ptr o intervenție programată, discutata și achitata și, NICI NU A COMUNICAT AMÂNAREA ȘI MOTIVUL AMÂNĂRII !!! Am cerut la ora 17:30 (după 10 ore de la internare si 24 de ore fără apa și mâncare!!!), externarea și, surpriză,... avea acum timp să discute cu asistenta, să mă jignească și sa solicite multe declarații din partea mea. Le-am dat, deși în fisa erau multe neadevăruri scrise... . Da,voi solicita Conducerii maternității și Colegiului Medicilor, explicații asupra acestui comportament. Păcat că există diplome de medici la persoane care nu au "școală elementara a bunului simt".
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
Am fost invitat de Părintele chapelan Vasile Burlacu am realizat și am postat aspecte de la sfințirea capelei de la Maternitatea Botoșani. Slujba a fost oficiată de IPS părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, cu un impresionant sobor de preoți.
Silviu Silvisor
Silviu Silvisor6 ani în urmă
Am nascut in 2013 la "dna doct" olaru.. Si as dorii sa i fac o nerecomandare deoarece aceasta fiinta ar trebuii trasa la raspundere dupa modul in care se comporta cu pacientele..ma refer la mine si la unele cunostinte ce au nascut la dansa. Distinsa dna nici nu si vede nasu ..la cate pretentii are chiar nici nu ar merita sa fie "sefa" sectiei ...nu o recomand deoarece d la inceputul sarcinii si pana la ziua in care eram programata la nastere mi .a vb cat de cat frumos..am fost internata pe 14.sept.era sambata..venisem cu noaptea in cap la spital ca asa ma progr dansa..am asteptat mai bine de 5 ore pana ma luat sa mi faca internarea.in fine. Pe la ora 5 a hotarat sa mi rupa apa. A sa nasc dar nefiind dilatata a inceput a vb urat a ma jigni si umbla in mine c intr o "vaca" asa m am simtit..plecasem in salon ...dupa..venii o asistenta sa vada c fac ..si dupa cateva minute am plecat in sala de nastere..ajunsa acolo doct olaru incepu sa tipe ca de ce nu am zis ca vreau cezariana...si tot felu de vb...in fine ..ma operase ...totu bn si frumos pana la scos firele dupa cateva zile..atunci incepu sa ma jign pt ca nu iam oferit destui bani...in ziua externarii mai primise o atentie si cred ca o fi fost multumita dar eu nu...dupa o sapt revin la urgenta deoarece doct nu m.a curat bine si facusem infectie...cam asta e povestea fff pe scurt..

In 2016 nascusem iar dar la doct Oprisanu..o doct foarte deosebita ..recomand cu drag doct oprisanu
Gabi 127
Gabi 1276 ani în urmă
Revolta....,scarba.........Am fost sa mi fac o analiza-cu plata- mi s a spus ca trebuie recoltata doar de un medic.Asa ca am asteptat "cuminte"2h la usa cabinetului ambulatoriu(unde mi s a spus sa stau)pana cand a aparut o doctorita.Am intrat si i am spus pentru ce am venit,ca nu am trimitere,platesc analiza ,rugand o pe ea sa mi recolteze .Am avut un soc in momentul in care a inceput sa mi raspunda in URLETE(fara sa exagerez):"Stii cine sunt eu?Stii cine sunt eu?Sunt sefa de sectie dr OLARU...TU imi dai mie de lucru?" Am incercat sa i explic ca acolo mi s a spus sa vin ...Am fost impinsa, afara din cabinet,in urletele ei :"Dute si plateste i lu aia care te a trimis aici".Eu sunt sefa de sectie". TU-sefa de sectie-dr.OLARU nici daca ai fi avut 7 facultati si cine stie ce functie nu ar fi trebuit sa ai un astfel de comportament....CALM si CIVILIZAT mi ai fi putut raspunde ca nu poti si sa caut alt medic si as fi inteles .As vrea sa stii TU dr OLARU sefa de sectie a Maternitatii Botosani ca ai un salariu datorita noua,celor bolnavi,care "iti dam de lucru"si asteptam umilil la usile cabinetelor .
Asofroniei Alina
Asofroniei Alina2 ani în urmă
Nu am așteptat mult. Problema mi a fost rezolvata imediat!!
Locații recomandate