/Botosani/Doctor

IATROPOLIS

Str, Calea Națională nr. 44 D, Botoșani 710012, România

IATROPOLIS
Doctor
3.1
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMX3+FJ Botoșani, România
+40 331 198 140
iatropolis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mira Butacu
Mira Butacu2 ani în urmă
Frumos,curat,de admirat dar nu am dat 5 stele pt că la ortopedie nu exista radiografie,trebuie sa vii cu film din altă parte.Eu norocul meu ca am avut film caci nu cred că mi-ar fi depistat fractura,foarte mică.Deci îmbunătățiți cumva ,rezolvând acest aspect pt a fi eficienți!În rest totul ireprosabilDomnul doctor Joițoiu de 5 stele!⭐⭐⭐⭐⭐
Marius balauca
Marius balauca2 ani în urmă
Dezamagitor felul cum comunica asa-zisa doamna blonda de la receptie. De ce lucrezi acolo daca esti frustrata si nu ai chef de intrebari? Cum e posibil nici sa nu te lase sa termini intrebarea, ca deja tonul e mai sus decat prevede orice bun simt??? Sper sa pierdeti multi clienti, pacat de medicii ok care sunt acolo.
Traian Andrei
Traian Andrei2 ani în urmă
Nu se respecta ora de programare. Merg la privat sa beneficiez de servicii de calitate, nu sa stau pe holuri 30-45 de minute dupa ora la care eram programat pentru un consult.
Carmen Bucatariu
Carmen Bucatariu2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare, mi s-a vorbit politicos și mi s-a răspuns la toate întrebările. S-a respectat ora de programare. Organizare foarte bună pentru cei care așteptau pentru fise medicale. Recomand. Este pentru prima data când apelez la serviciile lor. Este curat și sunt bine organizați. A durat o ora de la întrare pana la ieșire...a fost necesar sa trec pe la mai multe cabinete...totul foarte bine organizat .
Ariciuc Alina
Ariciuc Alina4 ani în urmă
Am sunat pt o programare fisa medicala schimbare carnet de conducere, eram peste 40 de pers. cand am ajuns😳 se pare toti chemati la aceeasi ora🤨 am stat la fiecare cabinet foarte foarte mult, asta unde erau medicii, ca la unele a trebuit sa-i asteptam.
Telefonic mi s-a spus 100 ron, a doua zi cand sa platesc 120 ron. Raspuns: " s-a m
odificat pretul" ......in 24h?!🙄
Imi pare ra ca nu am citit recenziile inainte!
Ionut A.
Ionut A.4 ani în urmă
Lipsa de organizare. Am fost pentru fisa de reînnoire a permisului auto și timp de o ora a fost doar un cabinet deschis din 5 câte trebuie parcurse. La. Medicina Interna se așteaptă destul de mult. Prețul fisei este de 120 lei. Direcționarea solicitanților ar trebui sa se facă după un nr. De ordine. Ai terminat la un cabinet scoți bon la celalalt. Sa stai peste 2 ore pentru asa ceva este mult din punctul meu de vedere.
Gabi Iacob
Gabi Iacob2 ani în urmă
Nu înțeleg recenziile negative în privința fisei medicale.Eu sincer am fost mutumita! Astăzi am fost programata la ora 12:45. Fix la 12:45 m-a strigat o asistenta.Nu am stat decât 45 de minute trecând pe la toate cabinetele(5 la numar)incluzând și timpul pentru dezinfectat, completarea datele și urcatul scărilor ... La fiecare nivel era cineva din personalul auxiliar care organiza și dirija pacienții după numărul de ordine( am avut numărul 11).Doamnele de la recepție relativ drăguțe....Recomand!
Simona Dana
Simona Dana2 ani în urmă
Asistenta care mi-a raspuns la tel pentru a face o programare...picata din luna, probabil ca a terminat seralul si acum isi da aere pe acolo, vorbeste foarte urat, nu explica ce si cum si in plus de asta pe un ton foarte ridicat. Un mare minus din partea mea
Locații recomandate