/Bihor/Doctor

Endodigest Clinica Medicala

Strada Olimpiadei 5, Oradea 410151, România

Endodigest Clinica Medicala
Doctor
3.8
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WCH+CJ Oradea, România
+40 359 440 444
endodigest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Silaghi
Mirela Silaghi2 ani în urmă
Da,din păcate se confirmă ceea ce au spus cei care au lăsat recenziile de mai sus.Nu recomand această Clinică. Aceeași problemă cu plata consultației ( de două ori).S-a plătit prima consultație pentru a primi un bilet de trimitere pentru efectuarea unor analize.Când am întrebat dacă se plătește iar atunci când revii cu analizele mi s-a spus că: dacă consideră doctorul că ai nevoie de tratament atunci da.Și atunci mă întreb : Un bilet de trimitere la analize costă 160 de lei? Iar o emitere de rețetă 140 de lei? Specific nu s-a efectuat nici un consult sau ecograf.În cauză este tot d-na doctor Popa Corina.S-au cheltuit 160 lei pentru un bilet de trimitere și alți 160 pe analize.Și. ...nici un tratament sau diagnostic!
Chise Gheorghe
Chise Gheorghe2 ani în urmă
Am cerut o programare pentru ecografie ,m-au programat la Popa Corina ,doamna a" pastrat distanta "fata de mine m-a intrebat de cand ma doare daca am luat ceva medicament de durere , am spus ca nu si ea a zis ca inseamna ca nu ma doare asa tare ,m-a trimis la analize de scaun fiind convinsa ca am ceva paraziti si m-a taxat cu 160 ron "consultatia " care a fost de fapt o intrevedere de 5 min , m-a chemat apoi cu rezultatele la alt consult ,desigur rezultate sunt negative la paraziti, dar nu ma mai duc la ea ,sunt foarte dezamagit .
Sanzi N
Sanzi N2 ani în urmă
Un centru medical de permanenta, cabinete diverse pt bolile celor în nevoie.
Este necesara programarea.
Gianina Clop
Gianina Clop4 ani în urmă
Este o clinica care-ti ofera servicii medicale la standarde inalte, aparatura este performanta, curatenia este exact asa cum trebuie sa fie intr-o structura medicala , profesionalismul medicilor si in general al cadrelor medicale din aceasta structura , este de netagaduit ,numai cuvinte de lauda, programari respectate intocmai .
Felicitari si mult succes !
Cosmin stef
Cosmin stef4 ani în urmă
FOARTE dezamăgit. Programat la ora 10 pt endogastroscopie si a trebuit să astept pana la ora 14 ca nu are anestezist .era trecut 14.10 si tot se asteapta î salon rece in care mă luat cu frisoane si nu am primit nk din partea lor
Am cerut sa nu mai astept si sa renunț la endogastroscopie. Si pe bani la privat esti tratat ca la stat .Este ora 17.00 si inca sunt amețit din cauza anestezziei cara a incercat sa o faca o asistenta care sigur nu era Anestezista.ASA CA SUNT FOAETE DEZAMAGIT .
Muntea Andrei
Muntea Andrei2 ani în urmă
ATENTIE! Aveti grija consultatia se plateste de 2 ori , prima oara te trimit la analizele (consultatie taxabila) iar la interpretatea analizelor aceluiasi consult se mai plateste odata consultatie, asta daca vreti sa si aflati rezultatul consultului cel putin la doamna doctor Petrisor Diana (Total cu analize 690 lei)
Chip J
Chip J2 ani în urmă
Personalul sub orice critica. Aveam nevoie să îmi scoată firele de la o mică operație și m-a întrebat de ce nu mi-am adus o trusa de mica chirurgie. Cu ce vreau sa îmi scoată firele! Atunci m-am întrebat, oare unde am nimerit? M-a trimis sa îmi cumpăr, dar bineînțeles ca nu am găsit. Am renunțat și am mers la o clinic cu renume. Acolo am rezolvat. Nu recomand clinica endodigest
Hegyi Levente
Hegyi Levente2 ani în urmă
Nu vă recomand în nici într-un caz. Am fost la "DOAMNA" Popa Corina, doctor nu aș numi-o. Trebuia mai aproapre să mă cert cu ea să îmi explice măcar pentru ce să iau medicamentul care l-a prescris si pentru 5 minute de "CONSULTAȚIE" în care absolut nimic nu a făcut în afară să mă trimită la alte analize, repet ABSOLUT NIMIC, m-a costat 160 de lei iar dacă aș merge înapoi încă 140. Asta sigur dacă nu se mai gândește hai să îl mai băgăm la un eco cu 120. Furt total, încercați-vă norocul în alt loc că ăștia nu au coloană.
Locații recomandate