/Bihor/Doctor

CMI Dr Mos Calin

Strada General Gheorghe Magheru, Oradea 410049, România

CMI Dr Mos Calin
Doctor
2.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5R+53 Oradea, România
+40 721 993 636
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornel Ivanof
Cornel Ivanof2 ani în urmă
Programarea nu se respecta cu grămadă cica sa stricat imprimanta da pe un ton de caine turbat la preturile ce au ar trebui sa vorbeasca frumos si sa respecte programarile ....vai samar
MST Webdesign
MST Webdesign2 ani în urmă
Nu prea respecta programarea:(
Doctor 100% profesionist, asistenta amabila.
Orsi Szekely
Orsi Szekely3 ani în urmă
Cea mai proastă experiență. Am fost programată seara la 20:30, când ajung 7 persoane erau în fața mea. La 21:35 am intrat în cabinet. Am fost la morfologie de trim 2. Pe lângă faptul ca nu se respecta programarea, ceea ce nu înțeleg de ce se face atunci, mai și stăm în sala de așteptare 10 persoane pe 15mp când e pandemie! Dr nu zice nimic, daca îl întrebi dă din mâini de parca nu ar fi dreptul tău sa știi.
Jurcan Ioana
Jurcan Ioana4 ani în urmă
Nerespectarea programarilor. Sunt părinți cu copii mici și ii tine ore întregi.
Pop florin
Pop florin5 ani în urmă
Un cabinet care nu-si respecta clientii ! Aveam programare la 12.45 si am sunat dimineata sa-mi confirme programarea la ora convenita cu o saptamana inainte. Cand am ajuns, dupa o asteptare de 15 minute, d-ul doctor a iesit din alta incapere de unde s-a intretinut cu o cunostiinta si a intrat in cabinet. Apoi a iesit asistenta sa ne anunte pe cei din sala ca avem de asteptat ca s-au devansat programarile. Era ora 12.15 si mai erau in fata mea 3 persoane. Normal ca am plecat. Doar n-o sa-si bata joc de mine pe banii mei! Am cerut sa fiu reprogramat. Asistenta mi-a raspuns sa sun la un nr. de telefon, ea nu poate face programari...NU RECOMAND !!!!
Ioana Popovici
Ioana Popovici2 ani în urmă
Plictisit, superficial ("sunt în întârziere cu programările") și trebuie sa scoți cu cleștele de la el sa îți zică ceva. Dar bani știe sa ceara.
Adrian Trif
Adrian Trif2 ani în urmă
Nu se respecta programarea se intarzaie minim o ora
Daria Șpan
Daria Șpan2 ani în urmă
Timpul de așteptare a fost relativ scurt, 15 min aproximativ, iar asistenta a fost foarte amabilă. Chiar dacă medicul nu e vorbăreț de fel, a fost foarte atent la efectuarea ecografiei și m-a înștiințat că ecografia morfologică de trimestrul 2 e ok. Recomand!
Locații recomandate