/Bihor/Doctor

PneumoMed

Strada Iuliu Maniu 53, Oradea 410104, România

PneumoMed
Doctor
4.5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W4C+26 Oradea, România
+40 359 232 940
pneumomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 13–20
Mirecuri: 9–15
Joi: 13–20
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Florescu
Dana Florescu2 ani în urmă
Un nr de telefon al d-nei doctor Flavia Grosan va rog.
Larisa Boja
Larisa Boja2 ani în urmă
Un doctor pentru care am doar cuvinte de lauda! Schema de tratament a doamnei doctor chear da rezultate minune. Sunteti de nota 1000!! Felicitări pentru tot ce faceți pentru oameni! 🙏
Alin Isip
Alin Isip2 ani în urmă
Este un loc extraordinar merită să vă tratați aici. FLAVIA Grosan e o o femeie de nota 10. Pune suflet în ceea ce face. Jos pălăria pentru ea.
George Arial
George Arial3 ani în urmă
Pt dnul PAUL VASILE! - Doamna doctor NU A AFIRMAT asa ceva ca, ar diagnostica pacientii dupa vocea pe care o aude la telefon. De ce denaturati interviul dat de doamna doctor? Foarte urât ce faceti mai ales ca veti deveni medic!
Ella White
Ella White3 ani în urmă
De ar exista un infint de stele le-as fi ales ca si review! In numele celor salvati de dvs de ATI, va doresc numai sanatate si muuuulta putere sa luptati impotriva lupilor! Sa aveti o viata lunga si sa invatati si pe altii ce e important pt oameni : demnitatea, speranta si o schema atent monitorizata de tratament! Bravo!
Cristina Gorovei
Cristina Gorovei2 ani în urmă
Am facut programare online si nu a fost respectata. Am platit consultatia, dar nu am fost sunata la ora la care am fost programata si nici macar nu am fost anuntata dinainte. Foarte urat din partea doamnei doctor😡😡😡
Andrei Bejan
Andrei Bejan2 ani în urmă
Ma bucur extrem de mult ca inca mai exista doctori in Romania, doctori nu cititori de analzie, tomografe si teste. Doctorul adevarat recunoaste si vindeca pe cat posibil pacientul cu "ajutorul" unor aparaturi. Din pacate majoritarea asa zisilor dr de azi sunt a treia roata la caruta si nu mai fac decat sa aplice ce le spune un protocol sau un calculator jucandu-se pe telefoane ai ne fiind nici macar interesati de diactosticele puse virtual de niste masini ! Multa putere doamna Dr. !!!!
Paul Vasile
Paul Vasile2 ani în urmă
Rusine acestui medic care pune in pericol sanatatea oamenilor si pretinde ca face minuni. Sa minti in halul asta ca ai salvat peste o mie de pacienti si nu a murit niciunul e o mare minciuna.
Alta chestie, pretinde ca isi poate da seama din voce de diagnosticul unui pacient, vreau si eu sa aflu cum, nu de alta dar eu sunt student la medicina si vocea nu e tocmai o metoda de diagnostic folosita decat foarte rar pentru probleme ORL. Nu are treaba cu pneumologia.
Locații recomandate