/Bihor/Doctor

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Calla Oradea

Strada Constantin Alexandru Rosetti 1, Oradea, România

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Calla Oradea
Doctor
3.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3C+VH Oradea, România
+40 359 404 404
calla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Uber uber
Uber uber2 ani în urmă
Asistentele au carente enorme pe partea de relationare cu clientii, o parte din ele si pe partea profesionala.
Gildo Virdis
Gildo Virdis2 ani în urmă
(Tradus de Google) Salutare tuturor, nu ati putut pune zero stele. Am fost la acest studio la o consultatie cu programare, mi-au spus ca este in frunte... Mi-am facut programare la ei la 16 Ajung acolo si ar fi trebuit sa intru, dar nu dupa multe reclamatii am intrat la 18 (chiar lipsa de profesionalism si de respect fata de clienti inainte si dupa mine) dupa orele + de intarziere care ne-au facut sa asteptam am intrat am facut un examen de spermiograma platit 160 lei (cca 40 € an enormitate) x apoi pleaca cu cateva explicatii si o multime de hartii de semnat.... Ajung acasa si dupa o saptamana care ar fi trebuit sa soseasca rezultatul nu ajunge, dupa timpul de 7/8 la care sunam in cateva zile xl rezultat care nu ajunge suntem inabusiti mai asteptam 10 zile dupa mai bine de 1 luna vine rezultatul altuia care nu este al meu .., .. dar ma intreb asta si munca ta daca nu esti in stare sa o faci mergi la pascut oaia ar trebui să plătesc daunele pentru că m-au păcălit dacă asta este respect pentru clienții dvs. și lăsați clienții să semneze confidențialitatea, dacă aș dori să dau de urma acestui client, l-ar da în judecată x confidențialitatea .... pe care nu ați reușit să o mențineți, vă sfătuiesc cu tărie pentru că, în afară de Ann, nu mi-am dat niciodată examen ai tinut banii si nu mi-ai dat rezultatul meu corect, nu am sarac dar imi dau seama ca ti-am dat caritatea ca doar asa poti merge inainte si trai in urma noastra clientii isi schimba locurile de munca care sunt mai bune escrocii

(Original)
Buongiorno a tutti,nn si poteva mettere zero stelle.io mi sono recato in questo studio x un consulto su appuntamento,mi hanno detto che era all avanguardia...ho fissato appuntamento con loro alle 16 arrivo lì e sarei dovuto entrare,invece no dopo tante lamentele sono entrato alle 18(proprio mancanza di professionalità e rispetto x i clienti prima e dopo di me)dopo le ore in + di ritardo che ci facevano aspettare sono entrato ho fatto un esame spermiogramma pagato 160 lei(circa40€ un enormità)x poi andare via con poche spiegazioni e tante carte da firmare....arrivo a casa e dopo una settimana che sarebbe dovuto arrivare l'esito nn arriva,dopo la 7/8 volta che chiamiamo in vari giorni x l esito che nn arriva ci siamo stufati abbiamo aspettato altri 10 gg dopo oltre 1 mese arriva un esito di un altro che nn è il mio..,..ma io mi chiedo questo e il vostro lavoro se nn siete in grado di farlo andate a pascolare le pecore vi avrei dovuto far pagare i danni x avermi preso in giro se questo è il rispetto x i vostri clienti,e fate firmare pure la privacy ai clienti,se volessi rintracciare questo cliente farebbe causa x la privacy....che nn siete stati in grado di mantenere,io sconsiglio vivamente xchè oltre Ann a ermi mai dato il mio esame vi siete tenuti i soldi e nn mi avete dato l esito mio corretto,io nn diventò povero ma mi rendo conto di avervi fatto la beneficenza che solo così potete andare a vanti e vivere alle spalle di noi clienti cambiate lavoro che e meglio truffatori
Bianca Restea
Bianca Restea2 ani în urmă
De exact 13 zile astept rezultatul unui test papanicolau care intarzie sa apara. Am sunat la clinica de 2 ori si mi s-a spus ca il voi primi acum 3 zile, lucru care nu s-a intamplat nici pana azi!
Numarul de telefon de pe site este nefuncțional! Nr este valabil doar uneori..
Pe langa ca mai stai la coada 1h ( având programarea facuta din timp)
O bataie de joc la adresa pacientilor, dar cu preturi pe masura!
Desi sunt doctori renumiți si buni in acest loc... pt simplu fapt ca esti tratat in acest fel eu nu recomand aceasta clinica!
Salajan Ioan
Salajan Ioan2 ani în urmă
Îmi cer scuze din greșeală am apăsat prima steluța din contra sa știți ca suntem foarte mulțumiți de tot ce înseamnă clinica calla în primul rand de doamnelor doctor asistentelor le mulțumim din suflet pentru tot ce au făcut pentru noi și face în continuare NU SANT STELUTE DE BIFAT CATE MERITA VA MULTUMIM
L B
L B2 ani în urmă
Am încercat sa fac o programare telefonic.. Nu răspunde nimeni!!! Am văzut mai apoi ca exista posibilitatea de a lăsa un mesaj pe whatsapp.. Nu am reușit nici asa .. Am primit un,, seen''. Bataie de joc!
Alex Cristian Ionut
Alex Cristian Ionut2 ani în urmă
O nota de mijloc din cauza neprofesionalismului centrului medical care folosește telefonul doar in scop muzical, lăsând acesta sa sune încontinuu. Nu ridica nimeni telefonul.
In ceea ce privește doctorii, o părere foarte buna de 5 stele despre doamna doctor endocrinolog Kiss Magdalena
Elena Georgiana
Elena Georgiana2 ani în urmă
Buna ziua ! Parerea mea in legatura cu aceasta clinica este urmatoarea : telefonul are rolul de obiect decorativ , nu raspunde niciun angajat la acest numar , doctorita a carei clinica o detine se comporta cu pacientii cu o superioritate nemaintalnita. De aproape o luna asteptam dupa o analiza si niciun rezultat nu apare, dar banii stiu sa ii ceara pe loc . Alta data o sa ma gandesc de 2 ori daca as mai alege sa merg la aceeasi clinica .
Melinda Tamas
Melinda Tamas2 ani în urmă
Este foarte bine ...personalul foarte amabil... recomand
Locații recomandate