/Bacau/Doctor

Clinic Group

Strada Războieni 7, Bacău 600031, România

Clinic Group
Doctor
2.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW85+6W Bacău, România
+40 234 535 581
clinicgroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinic Group
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valy Nanu
Valy Nanu1 an în urmă
Nu, nu , nu recomand aceasta clinica, aveti grija la analize, pentru profitul lor va spun ca trebuie sa repetati din nou analiza si o sa fie gratuit, cand ajungeti sa repetati analiza nu recunosc ca au spus asa ceva si va fi contracost. Nu era o avere dar te deranjeaza atitudinea de a fi luat de prost. Pentru a nu intampina astfel de siituatii cereti scris ca repetarea analizei va fi gratuita. O cunostinta a intampinat recent. Stiu ca era o practica pe timpuri. Am ramas surprins ca inca se mai practica asa ceva.
Kidras
Kidras1 an în urmă
O clinica curata, micta, cu multe speacialitati. Am stat 30-40 de minute fata de ora programarii, dar in rest doamna doctor ( orl ) a fost ok.
Irina ceaunas
Irina ceaunas1 an în urmă
Nu recomand aceasta clinica....am avut programare pentru internare de o zi la endocrinologie....cică sa vin la 7 pentru analize,.programul începe la 7.30....nu se iau analizele decât dupa ce vine dna dr. pe la 9- 9.30.pana atunci....nervi tari ...nu tu distantare...iar personalul tânăr fără diplomație și respect...Am renunțat pe la 10...La multi ani România mea!!!
Liliana Lili
Liliana Lili1 an în urmă
Nu recomand am fost programata am înghețat afara și apoi înăuntru când sa facă fisa mia zis ca nu ma poate lua ca nu am răspuns la telefon.Servicii de doi bani plătim caș probabil unor hoți.
Elena Berzintu
Elena Berzintu1 an în urmă
O clinica moderna curata cu multe servicii pentru pacienti
Ana Tandarel
Ana Tandarel2 ani în urmă
Multumesc dun suflet doamnei doctor Oancea nefrologie,pentru rabdare,umanitate si profesionalism.A venit mama mea,o persoana cu disabilitati,insotita de fata care o ingrijeste,a avut f.mare rabdare cu ea si in ciuda faptului ca se simtea f.rau,s-a intors acasa cu multumirea suflteasca ca a fost tratata ca om de doamna doctor.inca odata multumesc si recomand cu incredere,si inca ceva,multumesc si personalului ce raspunde la telefon ,amabile dragute
Iulian Bortoae
Iulian Bortoae2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni sa mearga la aceasta clinica,am avut programare la ora 10 pt o ecografie abdominala,acea specie de doctor nici la ora 11 nu sa prezentat,intreb la receptie daca mai apare,zice sa astept,deci am plecat dezamagit,stati departe de aceasta clinica
Mihaela Rusu
Mihaela Rusu2 ani în urmă
Nu recomand absolut de loc. E mai rău ca la urgență la spital. Doctorița de la ecograf a venit după ora 11 și atunci cu clienții ei, iar cei programați așteaptă mult și bine să fie chemați.
Locații recomandate