/Bacau/Doctor

Cabinet Popovici Luminita Elena

Strada Energiei 8, Bacău 600237, România

Doctor
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW92+8W Bacău, România
+40 234 510 776
dr-popovici-gastroenterologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–18
Marți: Închis
Mirecuri: 16–18
Joi: Închis
Vineri: 16–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Margareta Cojocaru
Margareta Cojocaru2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei Dr. Popovici pentru amabilitatea și înaltul profesionalism de care a dat dovada intr-un moment dificil pe care l-am avut cu soțul meu.
Ioana Popa
Ioana Popa4 ani în urmă
Dau o stea pentru ca nu se poate sa dau zero...de fapt cu minus ar trebui. O femeie mai respingatoare ca astacu greu gasesti. Zici ca are lamai stoarse undeva non stop. RUSINE pentru comportamentul mizerabil fata de toti pacientii!!!...e renumita pt asta. La fel se poarta si in spital si la cabinetul privat. Nu pot decat sa ii doresc sa ajunga si ea in situatia sutelor de pacienti carora le-a dat suturi in fund si altii sa se poarte cu ea exact cum s-a purtat ea de-a lungul carierei.
Teodor Despa
Teodor Despa4 ani în urmă
Rpzcsonli
Rpzcsonli5 ani în urmă
Am avut o problema de sanatate si dupa 5 luni de mers la un medic de la OKlari (langa Mc) care a stiut doar sa bage pastile in mine fara a da un diagnostic m am saturat si am venit la doamna doctor . Dupa consult i am spus ca o singura pastila din cele 20+ pe care le am luat in toate lunile de cand sunt suferind si a facut efectul si doamna doctor si a dat seama direct de problema mea si datorita ei pot sa mananc iar cu ambetul pe buze fara sa mi vina rau si greata dupa prima inghititura.
Florin albastrel
Florin albastrel2 ani în urmă
In urma cu circa doi ani Doamna dr. POPOVICI mi >a stabilit prima, dupa cateva consultatii la alte cabinete unde totul parea ca e bine,un diagnostic , care ulterior a fost confirmat de un renumit profesor dintr.o mare clinica . Sunt recunoscator ca o avem in Bacau .E un medic ocupat ,dar mereu alaturi de pacienti,diagnosticul ,tratamentul si indicatiile pe care ti le stabileste atent dovedesc o mare competenta profesionala.
Multumesc.
Ionut Puscoiu
Ionut Puscoiu2 ani în urmă
Pe lângă calitatea incontestabila ca medic ,doamna doctor Popovici este un OM extraordinar, cu un suflet imens. Am fost si sunt tratat cu mare acuratețe de către doamna doctor si pentru acest lucru am consideratie si respect pentru dumneaei.
Claudiu Gabor
Claudiu Gabor2 ani în urmă
Femeia asta nu ar trebuii sa fie medic. Si cu atat mai putin sa platesti pentru serviciile ei. Tipa, urla si nu te lasa sa vorbesti deloc. De explicat diagnosticul nici vorba. Isterica e cuvantul ce o reprezinta cu succes.
Simona Brindus
Simona Brindus2 ani în urmă
Locații recomandate