/Bacau/Doctor

CONSTANTIN LAURA ANDREIA, CABINET MEDICAL INDIVIDUAL

Strada Neagoe Vodă 4-6, Bacău 600203, România

CONSTANTIN LAURA ANDREIA, CABINET MEDICAL INDIVIDUAL
Doctor
4
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF7+47 Bacău, România
+40 772 094 125
romedic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ano Nymus
Ano Nymus2 ani în urmă
Dna doctor Constantin, deși se spune ca este un bun profesionist, motiv pentru care am și făcut programare, are un comportament extrem de nepotrivit pentru un medic. Nepoliticoasa, plina de ifose, practica preturi mai mari decât media cabinetelor din Bacău, ca de, are căutare! La ușa dumneaei se sta cu orele, trebuie să aduci provizii, de mâncat, băut, de citit, ca te trec toate pana sa intri. Situația nu este accidentala, asa e de obicei. Pentru o programare aștepți cam doua luni, dar dacă dorești sa anulezi sau intervine ceva, imediat se găsește un interval liber, cât sa nu se piardă clientul cu banul aferent. Interacțiunea cu acest medic mi-a lăsat un gust amar, mulți spun ca e cel mai bun medic din oraș. Se poate, dacă ai de rezolvat o bătătură, dar pentru chestiuni cu adevărat serioase, nu va bateți joc de timpul, banul și demnitatea dvs! Am găsit bun profesionist, cu care am putut discuta civilizat, și chiar numai cu trimitere. Deci, se poate. La dna Constantin, dacă întrebi, ești descurajat sa vii cu trimitere,"ca oricum plătești". Banul e pe pe primul loc. Vine și pacientul din urma.. Nu recomand!
Daniel dany
Daniel dany2 ani în urmă
Pentru a spune ceva ce era deja evident si a petrece doar două minute in cabinet am fost taxat pentru consultatie fara a primi o informație utila. NU RECOMAND!! SPER sa citiți recenzia înainte de a alege sa mergeți. STOARCERE de bani...
Gambino Official
Gambino Official2 ani în urmă
NU RECOMAND serviciile oferite de acest cabinet si nici personalul!!
Sunt preocupati doar de bani !
Cu programare asteptati 2 ore !
Cititi recenziile celorlalți pacienti !
Viorica Cazacincu
Viorica Cazacincu2 ani în urmă
Nu recomand! Programare cu 2 luni înainte!! Timp de așteptare indelungat(2ore)!! SCUMP(200 ron) pentru o rețetă cu dermatocosmetice!!
Georgiana Butnaru
Georgiana Butnaru3 ani în urmă
Am fost programata peste 2 luni ca sa ajung in ziua programarii si sa-mi dau seama ca nu voi intra la ora programata, ci peste 40 de min. sau 1 ora!- informatie pe care am aflat-o pentru ca am intrebat cat mai dureaza, altfel as fi stat mult si bine.
Ar fi de bun simt sa invatati sa programati in functie de ce nevoi are fiecare pacient in parte si daca se decaleaza cu 1 ora, sa sunati fiecare pacient si sa-l informati! -15/20 min sunt acceptabile, 30/1 ora, nu!
Este o lipsa de respect pt. pacient, care vine pe banii, timpul si sanatatea lui.
Am asteptat 2 luni ca sa plec fara sa fiu consultata, mi se pare absurd.
...si nu a fost o exceptie pentru ca in postura mea mai erau inca 3 persoane!
Ioana Iacob
Ioana Iacob2 ani în urmă
O experienta superba cu doamna doctor Anca Cerbu, chiar si cu întregul personal de la clinică.
Recomand cu toata încrederea ! Am fost ajutată să scap de acnee, în doar câteva luni am început sa văd rezultate, în ciuda faptului ca ma aflu în UK, comunic cu doamna doctor prin intermediul mediului online, pentru a putea vedea rezultatele obținute datorită tratamentului recomandat.
Doamna doctor este un medic extraordinar, calmă, răbdătoare, capabilă să asculte.
Îi mulțumesc și o voi recomanda fără ezitare oricând.
Anca stinga
Anca stinga2 ani în urmă
Bună ziua!Recomand clinica dumneavoastră cu mare drag!Am regăsit aici un medic excepțional, dedicat profesiei.Am fost cu tatăl meu care are o problema serioasa.. un ulcer,doamna doctor a fost foarte explicită, am reușit sa înțelegem tot!Consultul a durat cam 45 minute,poate de aceea sunt și întârzieri în program.Orice problema medicală necesita timp și atentie!Am plecat lămuriți de acolo,iar problema tatălui meu e ameliorata!Colectivul e profesionist și atent!Doar cuvinte de laudă pentru clinica dumneavoastră!
Mădălin Gherla
Mădălin Gherla2 ani în urmă
Am fost primit in cabinet foarte repede
Locații recomandate