/Bacau/Doctor

DR.CALIMAN Marilena

Bloc P2, Bloc P2, 3, Bacău, România

DR.CALIMAN Marilena
Doctor
3.6
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
HW27+HX Bacău, România
+40 234 575 223
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Corneliu dima
Corneliu dima2 ani în urmă
Super medic
Mariana Onofrei
Mariana Onofrei2 ani în urmă
Am fost la medicul meu de familie, doctorița Cozma Zenovia! Îmi face plăcere să merg, chiar dacă merg pentru probleme de sănătate, pentru că în afară de faptul că este profesional un medic foarte bun, este și deosebită ca om! Simți,Intr adevăr, că îți discuți problemele cu cineva din familie! Același aprecieri pozitive și pentru asistenta Olguța Arsenie! Eu cred că privind domeniul sanitar, asistența medicală, contează foarte mult latura umană a celor cu care intri în contact!
GELU PANCIU
GELU PANCIU2 ani în urmă
Cristiana Grămescu
Cristiana Grămescu2 ani în urmă
Nu recomand deloc, dar absolut deloc. Nu are respect față de pacienți, îi tratează cu dezinteres și tot timpul pare deranjată când ai nevoie de atenția ei (și nu sunt una din persoanele care să o deranjeze des, ci de 2-3 ori pe an). Efectiv dacă bați la ușă și intri la ea în cabinet să vezi dacă îți poate da rețeta pentru care ai sunat-o înainte, îți spune acru "ce bați la ușă, nu știi să aștepți?" în condițiile în care plătesc foarte mult pentru CASS și CAS ca să primesc totuși un pic de atenție cuvenită și respect din partea dumneaei, și eu și soțul meu am avut parte numai de situații negative din partea ei. Este ultima dată când am apelat la doamna aceasta extrem de arogantă, ne mutăm la altcineva urgent!
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
O doamnă, bine pregătită profesional,atentă cu pacienții, am primit mereu sfaturi bune și medicație corespunzătoare.Mai rar așa oameni.
MM Marian
MM Marian2 ani în urmă
Personalul amabil,să decalat programarea cu o jumătate de oră ,dar a fost ok !
Ioana Carbarau
Ioana Carbarau2 ani în urmă
Servicii foarte slabe. Lipsa de comunicare si interes. Nu recomand absolut deloc.
Locații recomandate