/Arges/Doctor

Medical Center Dr. Iuliana Copăcianu

Bulevardul Republicii 21, Pitești, România

Medical Center Dr. Iuliana Copăcianu
Doctor
4.1
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV59+V3 Pitești, România
+40 248 210 869
doctorcopacianu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bambi Bambi
Bambi Bambi2 ani în urmă
Nu recomand foarte aroganta doamna doctor
Georgiana Arsene
Georgiana Arsene4 ani în urmă
Recunosc ca am avut unele temei în ceea ce o privește pe dna. Dr. În urma unor comentarii văzute pe dif. Site-uri și pers. care au mai auzit de dansa însă mi-am făcut curaj și am fost la un control în luna a 3-a de sarcina, și am rămas plăcut surprinsa de atitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă, mi-a urmărit sarcina consecvent pana în ultima zi. Țin sa menționez ca am ajuns la spital în urgenta iar dansa s-a prezentat fără întârziere. A vegheat la căpătâiul meu de la ora 6 de dimi. Pană la orele 12:40. Am născut natural, deși este a doua mea sarcina m-a încurajat sa nasc natural la fel cum am născut și primul copil. Niciodată nu mi-a acceptat bani sau atenții când a am fost la cabinetul particular al dânsei ci doar am plătit la recepție costul consultației respectiv ecograf. După naștere am dat atât când am vrut și am crezut de cuviință. Nu mi s-a cerut nimic în mod explicit ce și cum sa dau. A fost un gest de bun simț, am considerat noi (eu și soțul) având în vedere felul cum s-a comportat pe tot parcursul nașterii. Ii mulțumesc infinit pentru amabilitatea, profesionalism și implicare. Consider ca ceea ce spun gurile rele depinde și de ce fel de atitudine are fiecare. Cu mine niciodată nu a vb urat, nu ma jignit, nu a fost rece sau indiferenta cum am mai citit. De fiecare data mi s-a explicat frumos ceea ce nu am înțeles! Categoric voi mai apela la dansa oro de câte ori voi avea nevoie!
Daniel I.
Daniel I.2 ani în urmă
Per total, nu recomand acest cabinet și pe dna. doctor. Având în vedere experiența soției mele, consider că este de evitat, mai ales în cazuri de monitorizări de sarcina și nașteri. Comunicarea cu pacienții este deficitară și lipsită de empatie. Dacă la cabinetul privat, pacientul este tratat relativ decent din motive evidente (și la tarifele pe măsură), la Spitalul Județean, dna. doctor pare o cu totul altă persoană: lipsită de interes, răbdare și de dorința de a-și ajuta pacienții, pe care îi tratează pe alocuri cu superioritate.
Solomon Emanuel
Solomon Emanuel2 ani în urmă
atitudinea lipsita de orice fel de umanitate fata de paciente a dnei doctor o desfiinteaza complet din punct de vedere profesional si psihologic. cititi si recenziile de pe alte site-uri nu doar de pe aceasta pagina unde poate sterge ce nu da bine. alegeti orice alt doctor. sotia mea a fost maltratata cu rautate la chiuretaj in timp ce se lesina de durere pe pat dupa ce a pierdut o sarcina. practic o certa si o chinuia intentionat reprosand constant ca "ai vrut chiuretaj, na chiuretaj ! de parca avea o multime de solutii sa scape de sarcina oprita si e vinovata ca a ales chiuretaj. nici la nastere nu a avut dureri ca pe mana lui Copacianu. pe pagina de facebook a dansei pastreaza doar comentariile pozitive.
Lucian Trandafir
Lucian Trandafir2 ani în urmă
Nu recomand! Feriti va de aceasta profitoare! Sotia mea nu a mai fost bagata in seama cand a fost sa nasca,asta dupa ce a fost la cabinetul ei particular si supraveghind sarcina timp de luni de zile chemand o cat mai des,de multe ori fara rost,fara sa fie probleme,numai sa cotizeze.
Mia Zia
Mia Zia2 ani în urmă
Nu pot sa spun că recenzia mea este completa, pentru că am fost la.cabinetul dumneaei de 3 ori de fiecare data doar pentru ecografie (de 2 ori in sarcina) și au fost ok informațiile oferite, plus că mi-a raspuns frumos și rabdator la întrebări.
Marita Voicu
Marita Voicu2 ani în urmă
Se comportă ca un stăpîn pe plantatie pe banii pacienților. Nu respecta programarea si timpul de consultație.
Zamfir Elena
Zamfir Elena2 ani în urmă
Profesional - ireproșabil!
Locații recomandate