/Arges/Doctor

Solomed

Aleea Spitalului 28A, Pitești 110092, România

Solomed
Doctor
3
53 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VRCW+QJ Pitești, România
+40 248 950
solomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu254 zile în urmă
Cu programare la ora 9 am întrat la 11.
La ce mai fac programari?
Mediocru este un cuvânt mult spus despre ei.
Silvan sos
Silvan sos2 ani în urmă
Niste incompetenti. Mi a raspuns la call center doamna flaviana andrei care habar nu avea sa ofere niste informatii banale. Tot ce stia sa spuna este nu stiu ba chiar m a mintit cacrezultatul ct vine cu interpretare din partea unui doctor. Ct ul trebuia sa fie gata pe data de 3 si astazi este in 4 si mi spune sa sun saptamana viitoare. Incopetenta si nepasare maxima .
Ioana Pană
Ioana Pană2 ani în urmă
Personal amabil începând cu recepțiile (ambele recepții) și pregătiti profesional .Comunicarea cu pacienții este de 5 stele . Felicitări conducerii ! Felicitări tuturor căci sunt oameni ce au o educație aleasă !
Cami Danescu
Cami Danescu2 ani în urmă
Asistentele sunt de o greata de nedescris. Ies afara, și te întreabă ce cauți de la ora "7:30" ca ele își încep programul de la 8! Dacă nu aveți chef de munca schimbați programul, sau angajații! Figuri pe banii noștri cum s.ar spune! Sa va fie rușine!
Valy Popescu
Valy Popescu2 ani în urmă
Personalul este ok,însă laboratorul este praf.
Rezultatele analizelor nu avea nici o treaba cu realitatea.In afara de panica pe care o iei când vezi rezultatele.
Nu recomand.
Marian Nanescu
Marian Nanescu2 ani în urmă
M-am programat la recepție pt. o ecocardiografie. La momentul programării n-am fost informat că dacă nu fac și consultație nu voi primi scrisoare medicală sau oarece tratament pentru ca nu am programare pentru consultatie. Dr. Spiridon Lavinia nu a vrut să-mi vadă analizele făcute de mine pe la București pe motiv că nu am puprogramare pentru consultatie... Cine interpretează rezultatele ecografiei?? Mama??? Medici de 3 lei... Niște hoți... 250 lei pt. 10 minute de muncă și fără să știi dacă ai ceva sau nu... Nu merită nici măcar o stea...
Dana DUMITRACHE
Dana DUMITRACHE2 ani în urmă
Am mers cu parintii la un medic ortoped "laudat" care i a ascultat 3 min, li s a adresat cu baba ai nenea, Nu a pus nicio intrebare despre boala lor le a scris o reteta la fel la amnadoi si gata..
Maria Suta
Maria Suta2 ani în urmă
E putin spus, cea mai rea experienta pe care am avut-o cu un medic.
In primul rand am asteptat 1ora după ora la care eram programată.
In al doillea rand d-ul doctor vroia sa vadă pacientul care urmaa dupa mine, pt ca era cunoștința dumnealui.
In al treilea rand, pt a recupera timpul pierdut anterior, examinarea mea a durat exact 5 minute, la pret de 160 lei si singurul lucru cate mi s-a spus a fost ca ar tb sa iau calciu. Pe bune?! Pentru asta ma chinuiam eu de 3 luni cu dureri. Aaaa, dar uitasem...in cele 5 minute de examinare d-ul doctor mi-a ținut o teorie a suplimenteloe alimentare, nu știu de unde a aparut asta pt ca nu avea nici o legatura cu cazul meu.
Deci, cu tot respectul pentru varsta d-lui doctor, cred ca e timpul sa se odihnească si sa nu mai risipeasca timpul si banii pacientilor care vin la medic pentru soluții medicale si nu pentru teorii despre suplimente alimentare.
Irina Frîncu
Irina Frîncu2 ani în urmă
Dle doctor(x)vi se pare omenește să spuneți unui pacient ca va murii?
V ati gindit ca acelui om poate ii otrăvitor ultimele zile?Ce aveti in loc de inima?Si sinceritatea are rostul ei.Profesional sinteti o capacitate.Uman...o piatră fără inima.
Locații recomandate