/Arges/Doctor

C.M.I. Dr. Octavian Puiu

Calea București Bl. 34, Pitești 110133, România

C.M.I. Dr. Octavian Puiu
Doctor
1
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
VV7G+78 Pitești, România
+40 723 290 519
dropuiuortopedie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–15
Marți: 11–15
Mirecuri: 11–15
Joi: 11–15
Vineri: 11–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Dinescu
Catalina Dinescu3 ani în urmă
Dacă este posibil, i-aș da acestui doctor o stea de zero stele. Tot ce face este să profite de pacienții săraci și să-i mintă astfel încât să le poată lua banii. Munca sa nu dă niciun rezultat. În loc să le mintă pacienților și să le fure banii, dr. Puiu ar trebui să se retragă pentru că munca sa nu face decât să înrăutățească sănătatea pacienților săi. Dar la ce sa ne asteptam la cineva la 80 de ani.

NU recomand în niciun caz acest medic. Stai cât mai departe de el.

Vai de mama noastra - asta ie medicina din ziua de astazi. Mori cu zilele si nu ii trage nimeni la raspundere pentru incompetenta lor. Nu mai sa iti ia bani si sai bage in buzunar - nu il intereseaza de starea pacientilor.
Adelina D
Adelina D2 ani în urmă
DE EVITAT!! Marele doctor e interesat doar sa iti ia banii cat mai repede, in rest nu isi da deloc interesul. Mana cu fisura, am fost cu radiografie la el, s-a uitat 10 secunde la ea, in holul intunecat de la intrare, si zice sec: nu aveti nevoie de nimic. Sa nu o miscati. 120 lei. Ca apoi la un medic cu adevarat sa aflam ca e nevoie de orteza. Deci Nu. Evitati!
Marina Marinescu
Marina Marinescu2 ani în urmă
Nu m-a ajutat cu nimic!
Nu am purtat un dialog cap coadă, nu a inspectat zona loviturii și mai ales, nu a palpat-o.
Singurul lucru pe care l-a făcut a fost să se uite pe o radiografie deja interpretată ce nu arăta nicio modificare patologică și să spună că nu am periostită, deși paradoxal chiar ăsta este diagnosticul cu care figurez în registru.
Cristina Bobosila
Cristina Bobosila2 ani în urmă
Locații recomandate