/Arges/Doctor

Doctor Marinescu Enescu Flavius

Centrul de Diagnostic și Tratament, Bulevardul I. C. Brătianu 62, Pitești 110121, România

Doctor Marinescu Enescu Flavius
Doctor
4.1
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV69+GR Pitești, România
+40 743 366 780
cdtbratianu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 8–14
Mirecuri: 14–20
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nelu Lucan
Nelu Lucan2 ani în urmă
Recomand, un medic deosebit, asistenta foarte promtă, totul se face fără dureri și fără grabă.! Mulțumesc pentru cauterizări ! 🤗
Cristian Stefan Toma
Cristian Stefan Toma2 ani în urmă
Consultația a durat 10 secunde și a costat vreo 200 de lei. Mi a zis sa stau liniștit ca e un chist sebaceu. Chistul ala era de fapt cancer. Ulterior am fost la o clinica privata unde chirurgul respectiv mi a zis de la palpare ca e cancer. Nu sunt doctor dar ceva nu se pupă. Mi a scris pe o hârtie un nume de chirurg de la județean și diagnosticul. Diagnostic fără parafa și o semnătura data la mișto.(încă am hârtiuța)
În 2013 am avut psoriazis, mi a dat un tratament scump... degeaba...ulterior am făcut o consultație la un alt doctor, în Dorobanti, avea doua propoziții scrise înainte de nume, a costat mult, m a controlat și unde n as fi vrut vreodată sa ma vadă altă ființă, dar m a făcut bine omul.
O sa ma duc și a 3-a data la Flavius(pentru mine, "domnul doctor" înseamnă mult mai mult) și poate a 3-a o sa fie cu noroc... pentru el.
Nu pot sa dau 0 stele...
Cristian Chiliment
Cristian Chiliment2 ani în urmă
De fiecare dată când încerc să îmi fac programare cu trimitere, fie telefonul este închis, fie îmi dă ocupat, iar când reușesc să vorbesc cu asistenta îmi spune că nu mai sunt locuri disponibile pt programări cu trimitere și să sun peste o săptămână sau 2. Iar povestea se repetă. Într-o luni, am sunat de 10 ori, chiar de la 13:30, de la cât mi-a zis asistenta și nimic. M-a sunat cu o jumătate de oră înainte de încheierea programului, însă eram la muncă.. oricum cred că mi-ar fi zis că nu mai sunt locuri pt cei cu trimitere și să revin peste o săptămână...
Mishu Mishu
Mishu Mishu2 ani în urmă
A fost ok, sunt foarte multumita!
Robert Sareamu
Robert Sareamu2 ani în urmă
Nu mai renumele a mai rămas de domnul Dr. Flavius te bagă câte un minut scrie rețeta și bagă următorul pacient la rând ,asistenta nu mai răspunde de loc la tef. pt. programări.Am fost la dansul muți ani cu o acnee dar nu a fost ok de loc până doctorița de familie mi-a recomandat Dr. Dogaru care e o femeie extraordinară explică tot ce trebui să ști despre boala respectivă e la Regina Maria .Iar o doctoră forte de treabă și lucrează cu tot ce e de ultimă oră Doctorița Constantin e la sp.Județean și sp.Muntenia. Aceste două doamne au studii în afară și îi dă clasă domnului doctor.
Claudia Ionescu
Claudia Ionescu2 ani în urmă
Buna ziua
Cel mai minunat doctor si cea mai minunata asistență,de cîte ori am sunat nu a fost un moment în care sa nu raspunda dacă am avea asemenea profesioniști în toate domeniile am fi departe

.
Bibi Ioana
Bibi Ioana2 ani în urmă
F bun dl doctor dar ma chinui de 30 de min sa fac programare pt ca lepra aia de asistenta nu răspunde la telefon...mi se pare incredibil... angajati alta asistenta ca asta e sub orice critica!!!
Andrei VISALOM
Andrei VISALOM2 ani în urmă
Un doctor extraordinar!
Locații recomandate