/Arges/Doctor

Centrul Medical Medicii

Bulevardul I. C. Brătianu 16, Pitești 110003, România

Centrul Medical Medicii
Doctor
3.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV4G+WP Pitești, România
+40 372 799 799
e-medicii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Radu
Georgiana Radu3 ani în urmă
Dnele de la recepție foarte amabile și drăguțe, cât despre dna dr Oprea Claudia nu pot spune nimic de bine, după ce că o programare o prinzi după 2-3 luni, în ziua programării îți face "surpriza" să nu mai vină. Am așteptat o oră jumate doar eu (nu știu celelalte paciente) și a insistat dna de la recepție cu telefoanele ca să îi răspundă dna dr scurt și sec că nu ajunge la programări.
De ce naiba mai puneți oamenii pe drumuri?
Dacă nu aveam o problemă anume nu mai așteptam atât. Profesionalismul dne dr lasă cu mult de dorit. Unde ste punctualitatea? Dacă întârzia eu îmi anulați programarea.
Aaaa....și cireașa de pe tort a fost când dna de la recepție a întrebat-o pe dna dr ce face cu pacienții care așteptau iar aceasta nici măcar nu i-a răspuns, ba chiar i-a închis telefonul în nas.
Hal de medic.
Mike
Mike4 ani în urmă
Botu Bogdan
Botu Bogdan4 ani în urmă
Pandelea Andreea Gentiana
Pandelea Andreea Gentiana2 ani în urmă
O stea este prea mult pentru aceasta clinica, daca se poate numi asa. Pentru simplul fapt ca programarea este facuta pentru un control+ Test Papanicolau si optezi doar pentru Papanicolau esti tratat ca ultimul om si certat de fata de la receptie ca si cum te-ai dus sa le ceri ceva gratuit, iar dna. Dr. Claudia Oprea nu schimba o vorba cu tine pe motiv ca “esti pentru Papanicolau nu pentru consultatie”. Aceeasi dna dr. Ii spune colegei in gura mare stiind ca esti la 2 pasi ca ea nu mai recolteaza pt Papanicolau daca nu se face si consultatie si nu iti raspunde nici la un banal “la revedere”. Daca pentru cativa zeci de lei in plus sau in minus va purtati asa cu o femeie insarcinata care evident ca nu doreste controale la un medic care nu face nasteri, deci ar fi inutil sa ii monitorizeze sarcina, cu riscul de a ma repeta, o stea este prea mult pentru voi! Total neprofesionisti si de evitat atat clinica, cat si medicul!
Maria Gheorghe
Maria Gheorghe2 ani în urmă
Nu recomand! Asistente slab pregătite, instruite! Am făcut o programare pt Papanicolau , mi.au zis un preț și a doua zi când am fost la clinica mi.au cerut alt preț! Culmea și ele se mirau daca s.a mărit prețul....nu este posibil asa ceva🤬🤬🤬
Și.au cerut scuze, doar atât...cu ce m.au încălzit pe mine scuzele lor?! A trebuit sa scot încă 50 lei din buzunar sa plătesc analiza!
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Super ok, curat, personal amabil. Pentru specializarea ORL medicul a avut o atitudine profesionista si in regula, comparativ cu alte clinici/cabinete in care am mers.

De asemenea, e de apreciat ca in timpul consultatiei, desi problema mea era la nas, medicul a verificat inclusiv gura si urechile, deci o consultatie completa.

Recomand cu drag, din punctul meu de vedere merita banii!
Cristina Maican
Cristina Maican2 ani în urmă
Medicii de exceptie,asistente de nota 0 ,proaste de bubuie.Nu sunt pregatite ,habar nu au de meserie.Stau pe telefon si nu se ocupa de pacienti,mai si incurca programarile si probele.Rusine pentru angajator.
Vasile Pană
Vasile Pană2 ani în urmă
Multumesc in numele soției dr Iorgovan .
Locații recomandate