/Alba/Doctor

Apulum Gardens

27, Strada Doctor Aurel Lazăr Street, Alba Iulia 510215, România

Apulum Gardens
Doctor
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H85+2H Alba Iulia, România
+40 723 346 216
apulumgardens.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mituta Cornea
Mituta Cornea2 ani în urmă
Super locația și gazdele maxim ok.
Blocky Core
Blocky Core2 ani în urmă
(Tradus de Google) A fost extrem de frumos aici! Aș evalua 7/5 dacă aș putea. Apartamentul este foarte frumos și spațios, cu o baie modernă și o grădină pitorească cu mere! Proprietarii sunt foarte prietenoși și oameni drăguți! AU ȘI UN CÂTEAU SUPER PRIETENESC !!

(Original)
It was extremely nice here! I whould rate 7/5 if I could. The apartment is realy beautiful and spacious, with a modern bathroom and a quaint little garden with apple trees! The owners are very friendly, and nice people! THEY ALSO HAVE A SUPER FRIENDLY PUPPY!!
Mariana Muntean
Mariana Muntean4 ani în urmă
Apartament curat, aerisit, parcare în curte, gazda ospitaliea
Anamaria vasilie
Anamaria vasilie4 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc confortabil și liniștit pentru a petrece ceva timp. apartament mare frumos la primul etaj al casei, cu o terasa si o curte verde, să se calmeze în, precum și o parcare securizata in incinta. Locul este la câțiva pași de cetate și restaurante. Primirea gazdelor și un spațiu general de cazare.

(Original)
Cozy and quiet place to spend some time. Nice big apartment on the first floor of the house with a terrace and a green yard to chill in, as well as an inside secure parking. The place is within walking distance of the citadel and restaurants. Welcoming hosts and an overall great accommodation.
Adrian Muntean
Adrian Muntean5 ani în urmă
(Tradus de Google) Locul excelent de a rămâne în timp ce vizitați cetatea Alba-Carolina, este la doar 10 minute de mers pe jos până la ea .. departe de centrul vienez al orașului. Aveți toată suprafața de sus a unei case frumoase, în parcarea privată, într-o grădină frumoasă, pentru a vă închide într-un hammac sau la foc, gătiți niște bbq și relaxați-vă. În interiorul apartamentului există două camere unice proiectate, cu vopsea artistică, mobilier din lemn și multe altele. Ai chiar duș muzică ... e minunat!

(Original)
Great place to stay while visiting Alba-Carolina citadel, it's just 10 min walking to it..away from the city centre husle. You got the full upperfloor of a pretty house, inside private parking, a nice garden to just hang around in a hammac or by the fire, cook some bbq and just relax. Inside the apartment there are two unique designed rooms, with artistic paint, diy furniture and many more. You even get shower music...it's awesome!
Georgel GAUJAN
Georgel GAUJAN2 ani în urmă
Gazde de nota 10, cazare perfecta (spatii mari in dormitoare si baie, curatenie exemplara, bucataria/chicineta dotata cu tot ce e necesar), spatiu de parcare in curte (pentru 2 masini), curte interioara amenajata pentru relaxare si/sau luat masa.
Totul curat si amenajat cu mult bun gust.
Apartamentul este situat la etaj (dar asta nu este un impediment) si are si balcon.
Casa situata central (si la cateva minute de mers pe jos, de Cetate).

Multumim mult gazdelor deosebit de amabile si atente la detalii!
Vom reveni!
Chiosea Amalia
Chiosea Amalia2 ani în urmă
Este o locatie superba cu oameni ce dau lectie de ospitalitate. Bucataria este utilata cu ceea ce ai nevoie, patul din dormitorul mare este foarte comod. Ai intimitate si un etaj numai pentru tine. Camera alaturata are niste picturi superbe pe perete si mi-a placut ca au creat in acea camera un fel de planetariu. Nu ai parte doar de cazare ci si de experienta. Singurul regret este ca am stat prea putin si nu am venit si cu cei mici. Recomand si ne vom intoarce!
Ana Maria Mocanu
Ana Maria Mocanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere.foarte curat si amenajat.gazda exceptionala.
Locații recomandate