/Alba/Doctor

Cabinet Verinar Dr. Craciun Gabriel

Strada Ion Creangă 90, Cugir 515600, România

Cabinet Verinar Dr. Craciun Gabriel
Doctor
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R9R5+7M Cugir, România
+40 740 034 276
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Jugaru
Emilia Jugaru2 ani în urmă
Calitate și promptitudine!!!
Adriana B
Adriana B4 ani în urmă
Daca va iubiti animalutele nu le aduceti la acest cabinet !!! Mi-am dat catelul pe mana acestui doctor si nu stiam ca asta avea sa-i aduca sfarsitul.Mi s-a spus ca are un " soi de cancer " dar fara nimic care sa dovedeasca asta, nici macar un buletin de analize sau alta hartie care sa dovedeasca ca s-au facut investigatii medicale. Catelul meu a fost operat miercurea si doctorul ne-a spus ca il vom duce dupa o zi sau doua acasa. In functie de cat de repede se recupereaza dupa operatie. Vineri a spus ca trebuie sa il tina peste weekend acolo. Weekend in care cabinetul este inchis!!!!! 2 zile intregi fara personal care sa-i supravegheze evolutia ,nu stiu daca catelul meu a avut mancare ,apa ,vitaminele sau tratamentul care sa-l intareasca pentru a supravietui. Mai mult de atat personalul de la cabinet nu raspunde la telefon. Am sunat la toate numerele de pe cartea de vizita, in zadar insa. Probabil am deranjat prea mult pentru un catel care pentru ei este doar un animal pe care il inlocuiesti cu un altul. In momentul in care nu se mai poate face nimic pentru un om, un animalut.. cadrul competent ar fi trebuit sa anunte asta. Asa poate l-am fi dus in alta parte unde poate ar fi avut o sansa. S-a deranjat doctorul ce-i drept, luni. Ne-a trimis un sms prin care ne transmitea sa venim sa luam catelul mort, ca nu a mai rezistat ..
De cele mai multe ori in aceste situatii omul se simte neputincios si da, asteapta ca medicul, fie el si veterinar, sa faca tot ce ii sta in putiinta sa-ti salveze animalutul. In primul rand pentru ca te gandesti ca acesta isi face meseria cu drag si ca iubeste animalutele si in al doilea rand pentru ca nu face asta gratis. Inteleg totusi, cand nu se poate face nimic...nu se poate.
Realizez insa ca mi-am dus catelul la niste oameni depasiti de situatie, neprofesionisti si nepasatori. "Doctori veterinari" care n-au fost in stare sa ofere informatii despre stadiul bolii catelului meu, tratament sau recuperare.Ma gandesc ca oamenii care practica aceasta meserie detin un bagaj de informatii din facultate. Aici nu a fost cazul...
Doamne ajuta la toata lumea, la fiecare dupa cum face!
Andrei Boicu
Andrei Boicu4 ani în urmă
Cristian Fara
Cristian Fara5 ani în urmă
Bianca S
Bianca S5 ani în urmă
DANKO ESPAÑA
DANKO ESPAÑA6 ani în urmă
Nicoleta Liliana Simu
Nicoleta Liliana Simu2 ani în urmă
Găsești tot ce vrei.
Alexandra Marginean
Alexandra Marginean2 ani în urmă
Locații recomandate