/Alba/Doctor

Centrul Medical Terra Aster

Bulevardul Revoluției 1989 15, Alba Iulia 510039, România

Centrul Medical Terra Aster
Doctor
3.3
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HC4+8V Alba Iulia, România
+40 258 833 408
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorela Bimbea
Viorela Bimbea2 ani în urmă
Bataie de joc! Suni de 10 ori si nu raspunde nimeni. Iti spune sa aștepți pentru păstrarea priorității în preluarea apelului,apoi îți închid apelul în timp ce aștepți. Pentru ce aveți telefon dacă nu răspundeți la el? Rușine?
Ana rusu
Ana rusu2 ani în urmă
CUM TREBUIE SA PROCEDEZ SA RASPUNDETI LA APELUL TELEFONIC ?
DE ORE IN SIR INCERC SI NIMIC??????????????
Dudu
Dudu2 ani în urmă
Ma intreb cum de primesc astea autorizatia de functionare....Oameni buni, cautati mai departe!
Marin Vitan
Marin Vitan2 ani în urmă
Si la terre aster este ca si la policlinica alba iulia sunu si nu raspunde nimeni in plus cind le streseaza tel il ridica si il pun la loc
Andy Ghisoiu
Andy Ghisoiu2 ani în urmă
Evitati acest loc. Am fost la urologie si doctorul ala mi-a zis ca am varicocel. Am ajuns la scurt timp la alta clinica unde am ajuns sa gasesc pietre la rinichi si prostata inflamata. Cat de bou sa fii sa nu vezi pietrele si prostata ? NU RECOMAND ACEST LOC. Aici se aduna toti doctorii fara pregatire !!!!!!
Lyly Lyly
Lyly Lyly2 ani în urmă
Am o întrebare pentru conducerea acestei clinici: Dacă se plătește o consultație nu trebuie ca medicul respectiv să-și facă si treaba? Sau ptr voi este importantă numai suma chitanțelor nu si rezolvarea problemelor pacienților. Mama mea a fost adusă la dermatolog pentru două probleme, cu una a trimis-o la chirurg si cu cealaltă nici măcar nu a vrut să se uite. Deci după aproximație de cinci minute a expediat-o pe ușă practic cum a intrat, ptr că știam si noi că avea nevoie de o intervenție la prima problemă. Nu vreau să dau numele doamnei doctor ptr că trebuie sa se regăsească singură in acest subiect, dacă ea ar fi o persoană în vîrstă înaintată: ar putea să se deplaseze 15 km și să plătească o consultație pentru fiecare semn sau neg ce îl observa pe corp? Nu vă bateți joc de pacienți ptr că ei vă plătesc salariile chiar dacă mulți dintre voi nu meritați. Locuiesc departe de casa, dar vin cît de des pot ptr parintii mei si am ajuns de multe ori săi tratez datorită medicului meu de familie ptr că indiferent de oră este disponibil ptr a ajuta. Respect acestor oameni care nu au uitat ce este omenia, respectul si ajutorul.
Iulia Moldovan
Iulia Moldovan2 ani în urmă
Îți faci programare, te anunță costul total, te suna anterior cu o zi, confirmi prezenta și când ajungi observi că intră persoane la alegerea asistentei, ulterior întreb și eu daca mai durează și mă întreabă dacă am platit ...ce să plătesc că nu am habar ce voi face in cabinet, observ că vrei nu vrei toată lumea plătește și apoi așteapta , adică te obliga sa stai 1-2 ore. Nici o șansă să crezi că cineva te consulta și cu interesul de a ajuta. Revin după consultație cu feedback
Plm Plm
Plm Plm2 ani în urmă
Azi am fost la ei pentru o fisa medicala ce continea 11 examene medicale de specialitate. Multumiri d-nei blonde cu ochelari (scuze dar nu stiu numele) de la receptie. Este cu adevarat o profesionista si orientata catre rezolvarea problemelor celor care trec pragul. Fara repros.
Locații recomandate