/Alba/Doctor

Parcul Dendrologic ”Dr. Ion Vlad” Alba Iulia

Str. Valea Popii, Alba Iulia 510066, România

Parcul Dendrologic ”Dr. Ion Vlad” Alba Iulia
Doctor
4.5
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3GJQ+VC Alba Iulia, România
+40 258 819 462
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Oniga
Alexandru Oniga2 ani în urmă
Foarte frumos. Recomand pentru plimbări într-o oază de natură.
Naty Achim Husar
Naty Achim Husar2 ani în urmă
Frumos de plimbare și toamna pe ploaie.
Ipo
Ipo2 ani în urmă
Relaxant și poate fi instructiv, pentru cei interesați de biodiversitate
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Parcul dendrologic este pădurea din orașul Alba Iulia și are o suprafață de 21 de hectare , este amenajat ca și o grădină botanică dar mai este mult de amenajat ca să poată rivaliza cu o grădină botanică ,trebuie întreținut mai bine căci unele porțiuni din parc lasă de dorit dar totusi pentru o plimbare prin mijlocul naturi și protejat este minunat ,il recomand cu drag pentru toți iubitori de natură.
Stoian Valeria
Stoian Valeria2 ani în urmă
Nu este amenajat . Banci ,foisoare rupte,un wc care sta sa cada cu tn. In aceasta perioada(22,04,) n ai ce sa vezi ,neinflorit,neinverzit. Sincer la taxa de5lei adult si3copil nu i vad logica. Nici cand o fi inverzit si inflorit tot nu i vad logica...e un parc neingrijit,nu e investit nimic in el, nu e "gradina botanica". Cateva floricele
Florin Ioan Petric
Florin Ioan Petric4 ani în urmă
Un loc foarte frumos. Am dat doar patru stele fiindcă se simte lisa unor explicații mai detaliate despre plantele din interiorul parcului. Momentan sunt doar tăblițe cu denumirile plantelor și arborilor, dar niște detalii ar fi foarte bine venite.
Altfel locația este bine îngrijită, curată cu destule plante interesante. Am văzut pentru prima dată un arbuști de piper, foarte interesant.
Calea de acces până la locație e betonată și se merge ok pe ea, parcarea nu e foarte mare, dar nu e nici foarte aglomerat.
Poți face o plimbare foarte frumoasă prin natură, atât pe cărări dar și pe alei asfaltate.
Un loc ce merită vizitat!
Claudia O.S.
Claudia O.S.4 ani în urmă
Ne place...preț modic pt intrare...noi mergem de cateva ori pe an si stam la 60 de km...se petrece un timp plăcut in natura acolo...liniște, auzi doar păsările si poti sa te așezi pe o bancă sa citești o carte( pe care o găsești tot acolo)
Milena Luminita Nicolae
Milena Luminita Nicolae2 ani în urmă
Liniștea, alei cu plante și copaci etichetați, băncuțe foișor pentru a-ți delecta văzul și auzul, cele doua foișoare de observație pentru cei care au răbdare sa aștepte în liniște viețuitoarele acestui parc!
Locații recomandate