/Timis/Dentist

Cabinet de Medicina Dentara Dr. Moisa Olguta

Str. Pomiculturii 51, Timișoara 300272, România

Cabinet de Medicina Dentara Dr. Moisa Olguta
Dentist
5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6CQ+7J Timișoara, România
+40 730 373 539
moisadentistry.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 18–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Remus Zorila
Remus Zorila2 ani în urmă
Am venit din germania la cabinetul acesta, sa imi fac dinti din fata, cu coroane de zirconiu si sa- mi albesc dinti. Resultatul este mai mult decat satisfacor. A iesit mai bine decat m-am asteptat. Personalul a fost foarte cum se cade, si si la intrebari mi au raspuns cu raspunsuri informative. Asistentele si doctorul au fost foarte prietenos, si si lucrarea a fost foarte placuta . Daca va veni ziua, in care va trebuie iara sa fac ceva la dantura mea, tot aici voi veni. 10/10
Cristian Bucurescu
Cristian Bucurescu2 ani în urmă
Suntem foarte recunoscători pentru tratamentul și felul in care am fost primiți de doamna doctor Muresan Andreea.
Oana Lefter
Oana Lefter2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere pe Dr. Andreea Mureșan, sunt foarte multumita de serviciile ei. Mereu ma incurajeaza cand trebuie sa facem injectie🤗🤗este asa de draguta☺️..ii multumesc foarte mult pentru lucrarile pe care mi le a facut. Foarte mult calm, rabdare si foarte multumita si de preturi. 🤗🤗🤗🤗🥰merg cu mare drag la dentist, ceea ce conteaza mult🤩🤩🤩.
Andrei Pantea
Andrei Pantea2 ani în urmă
Recomand cu încredere !Am fost foarte mulțumit de serviciile pe care le-am primit .Dr Andreea Muresan
Irina Maria Ganescu
Irina Maria Ganescu2 ani în urmă
Dna Dr. Muresan Andreea (parte din echipa cabinetului Dentar Moisa) este exceptionala, lucreaza cu grija iar relationarea cu dansa a fost extrem de placuta. Sunt incantata atat de experienta timpului petrecut acolo cat si de rezultate. Voi reveni cu siguranta. Recomand cu drag!
Paula Dragoman
Paula Dragoman3 ani în urmă
Doamna Dr. Moisa Olguța este o persoana care da dovada de profesionalism in fiecare moment, indiferent de problema sau pacient. Reuseste de fiecare data, cu rabdare de fier, sa linisteasca pacientii, sa explice fiecare pas al procedurii pe intelesul lor si sa se asigure ca au parte de cele mai bune si calitative servicii. O recomandam cu cel mai mare drag, este minunata!
Delia Mihai
Delia Mihai3 ani în urmă
Un serviciu precum cel primit de la doamna doctor merită o recenzie extravagantă. După o viață de plimbat prin cabinetele stomatologilor, am găsit un medic care nu se oprește până nu-și duce treaba la bun sfârșit, cu grijă și cu atenție la detalii. În plus, dincolo de aspectul profesional, este și și cel uman, căci în tot ce face, arată că îi pasă. O recomand cu toată căldura!
Monika Barnea
Monika Barnea3 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită în primul rând de faptul că m-i s-au explicat cu foarte multă răbdare etapele și procedurile care trebuiesc facute, grija permanentă în timpul procedurilor și după, ca nu cumva să simt durere sau disconfort, precum și calitatea intervențiilor (precizez că am paradontoză) . De asemenea am urmat întocmai recomandările dnei doctor Moisa pe care trebuia să le respect până la următoarea ședință , astfel ca rezultatul să fie cel așteptat. Recomand cu drag!
Locații recomandate