/Timis/Dentist

Prismatic Dent

Bl.62, Aleea Martir Istvan Andrei 10, Timișoara 300687, România

Prismatic Dent
Dentist
4.4
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PW+Q7 Timișoara, România
+40 722 336 800
stomatolog-tm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Marusanici
Marius Marusanici2 ani în urmă
Recomand cu încredere.
Personal foarte amabil și atent, iar programările se respecta de fiecare data.
Danut Rotaru
Danut Rotaru2 ani în urmă
Servicii de înaltă calitate, oameni deosebiți, recomand cu mare incredere👍👍👍👍👍
Andreea Horj
Andreea Horj2 ani în urmă
O intalnire foarte neplacuta, neprofesionista cu doamna Matei Cristina. Nu denota incredere si cu atat mai putin competenta. Mi s-a cerut pretul de 250 lei pentru igienizare cu ultrasunete si airflow, dar mi s-a facut un simplu detartraj, nicidecum serviciile pentru care am platit. Mi s-a spus ca as avea si vreo aproximativ 10 carii incipiente, lucru total neadevarat in urma consultarii altui medic stomatolog( doar 2 carii incipiente). Nu recomand deloc acest cabinet stomatologic. Cea mai neplacuta experienta stomatologica de pana acum.
Se pare ca nu pot da reply la raspunsul d-voastra. Eu pot accepta vesti rele, dar de la o persoana competenta, este o diferenta. Fiti o persoana asumata si spuneti macar de ce mi-ati luat 250 lei pentru un simplu detartraj, cand eu am facut programare pentru igienizare cu ultrasunete si airflow?
E clar ca nu sunteti o persoana asumata si nu puteti accepta o recenzie negativa din partea unui pacient, asa ca haideti sa lasam lucrurile asa ca nu are rost sa imi pierd timpul cu d-voastra.
Imi pare sincer rau de pacientii care va trec pragul cabinetului, in speranta ca vor intalni un medic stomatolog competent, iar d-voastra va bateti joc.
Cret natasa
Cret natasa2 ani în urmă
O firma super profi, curatenie, profesionalism, pret corect raportat calitate pret. Doamna doctor, pe langa faptul e ca e profi, e si om, respecta clientii! Eu sunt extrem de multumita de servicile ei. Recomand cu incredere!
Tabita-Nicoleta Cerna
Tabita-Nicoleta Cerna4 ani în urmă
Dr. Nicoleta Lucaci este un om dedicat meseriei sale, implicat și totodata atent la nevoile pacienților! Reușește sa îmbine armonios munca și talentul pentru a pune zâmbete largi și pline de încredere pe fetele noastre!
Recomand cu încredere! 👍💯🔝
Adriana Maria
Adriana Maria4 ani în urmă
Unul dintre cele mai dotate cabinete atât din punct de vedere tehnic, cât și al personalului.Dr.Nicoleta Lucaci da dovada de mult profesionalism in relația sa cu clienții folosind materiale de foarte buna calitate.Recomand cu încredere!
Cipri 7329
Cipri 73294 ani în urmă
Este o locație bună având unde să parchezi. Cabinetul este dotat, arată bine. Medicul și-a făcut treaba excelent de fiecare dată. Am fost de mai multe ori aici. De fiecare dată programările au fost respectate.
Revin cu încredere!
Beatrice Dragoi
Beatrice Dragoi5 ani în urmă
O experiența foarte plăcută alături de doamna Doctor Mihai Cristina. Totul este foarte igienic, mereu am fost primită cu zâmbetul pe buze iar lucrările realizate sunt, fără dar și poate, de o calitate net superioara. Recomand cu maxima încredere Prismatic Dent.
Locații recomandate