/Timis/Dentist

Dental Art Clinic

Bulevardul Liviu Rebreanu 3, Timișoara 300425, România

Dental Art Clinic
Dentist
5
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M8+6H Timișoara, România
+40 757 333 103
dental-art-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fericel andrei
Fericel andrei2 ani în urmă
Recomand! In primul rând serviciile sunt ireproșabile. Tot staful e super profi și prietenos. Calitatea preț e cea mai buna din Timisoara. De fiecare data vin cu drag aici, felicitări echipei!
Daniela Filimon
Daniela Filimon2 ani în urmă
Recomand Dental Art Clinic tuturor celor interesati de aspecte precum: act medical de inalta calitate, caracterizat de autoexigenta, abordare multidisciplinara , dotari de ultima generatie, intensa si evidenta preocupare pentru beneficiul medical si estetic pe termen lung al pacientului, in concluzie mai mult decit ai astepta de la tratarea unor probleme stomatologice punctuale ! Sunt uimita de grija pentru pacienti! Am beneficiat momentan de implanturi dentare si nu pot sa cred cat de usoara a fost trecerea prin interventie si recuperare <3 .
Multumesc Dr. Khader
Geanina Gherga
Geanina Gherga2 ani în urmă
Recomand din suflet Dental ART Clinic, de la mic la mare! De mică am fost in foarte multe cabinete stomatologice, însă întotdeauna a apărut o nemulțumire… De când merg la Dr. Khader pot spune ca in sfârșit am dat nu doar de un “stomatolog”, ci și de un prieten căruia ii pasa de sănătatea dinților mei. Dental ART Clinic este formată din doctori profesioniști și asistente foarte, foarte drăguțe și pricepute ( in special dacă mergeți cu cei mici) ❤️
Corina Bonatiu
Corina Bonatiu2 ani în urmă
Dental Art Clinic, un cabinet stomatologic cu un grad ridicat de calitate profesionala si umana, curat si ingrijit, dotat cu aparatura de ultima generatie, o echipa de medici, asistente si personal auxiliar ce te intampina cu caldura si veselie, un mediu placut si de incredere.
Ma bucur ca exista un asemenea cabinet in Timisoara, unde imi pot rezolva problemele stomatologice, medicale si de estetica, la un nivel inalt de calitate, cu preturi accesibile si chiar cu posibilitatea de a plati in rate.
Recomand cu drag si incredere!
Robert Viorel
Robert Viorel2 ani în urmă
Recomand! Am fost pentru puțin timp în Timișoara, iar cei de la Dental Art Clinic și-au făcut timp și au avut răbdare să îmi rezolve toate problemele într-un timp limitat. Nu mă pricep la proceduri medicale, dar am simțit profesionalismul și dedicarea personalului, față de alte clinici pe unde am mai fost prin România, clinici unde am avut dureri atât pe perioada intervențiilor, cât și pe urmă. Clinica aceasta mi s-a părut una foarte modernă, cu aparatură nouă, iar personalul mi s-a părut foarte experimentat, actualizat la gusturile și procedurile din prezent. Tot personalul este tânăr, vesel și foarte sociabil, ceea ce pe mine m-a făcut să mă simt ca acasă, fără să mai am reticiența aceea de a merge la doctor, ci mă duceam cu drag. Mulțumesc frumos tuturor pentru că m-ați făcut să fiu mândru de zâmbetul meu. Felicitări atât domnilor doctori Khader și Claudiu, cât și asistentelor Natașa, Fahida și Bianca. Vă pup și abia aștept să ne revedem la următorul tratament.
Adrian Boț
Adrian Boț2 ani în urmă
“Dental Art Clinic” in primul rand numele cabinetului spune absolut tot , e cel mai bun cabinet de stomatologie din Timisoara , personalul e deosebit , locul este mereu curat si îngrijit .
De prima data cand am intrat pe usa cabinetului personalul m a întâmpinat ca si cum am fost clientul lor de foarte mult timp .. , m am simtit extraordinar , apoi cand deja m am așezat pe scaun si au pus in practica abilitățile lor , am ramas uimit, pana la ei nu am stiut ca iti poti rezolva o carie sau un tratament pe canal fara a avea absolut nici o durere !
RECOMAND CU TOT DRAGUL !
CU SIGURANTA NU O SA MI MAI SCHIMB MEDICUL DENTIST !
Marinela Lupu
Marinela Lupu2 ani în urmă
Voioșia și profesionalismul, prezente la tot personalul clinicii, fac din mersul la dentist o placere.
Pana sa ajung aici, nu am crezut ca poți merge cu drag și cu atâta încredere la doctor, dar inca de la bun început ai certitudinea ca vei obtine zâmbetul perfect pe care îl meriți! 😁

O clinica asa cum toate ar trebui sa fie!🔝🥇
11/10 would recommend!🤍
Alexandra Aradean
Alexandra Aradean2 ani în urmă
Dupa multe dezamagiri si multa durere cauzata de alti stomatologi… sunt profund incantata de comunitatea Dental Art Clinic si de progresele pe care le voi atinge si am inceput deja sa le ating alaturi de ei. 🥰 Pe langa toate serviciile excelente, vibe-ul este extraordinar, doar zambete si voie buna. Asa se scapa de frica cumulata la dentist. 🥳🥳🥳 Pot spune ca este o mare placere sa colaborez alaturi de ei si recomand calduros! 🤍
Locații recomandate