/Timis/Dentist

Dr Flavia Birsete, Medic Dentist Timisoara, Competenta Implantologie Orala

Bulevardul Iuliu Maniu 36, Timișoara 300188, România

Dr Flavia Birsete, Medic Dentist Timisoara, Competenta Implantologie Orala
Dentist
4.9
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6V4+5X Timișoara, România
+40 721 207 428
dentalbirsete.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Zeliuc
Daniela Zeliuc2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere dna doctor Flavia este un om si un medic minunat
Silviu limbosu
Silviu limbosu2 ani în urmă
Doamna Doctor Flavia este o doamna de nota 10+ și un medic excepțional, cu multa experienta și cu o pregătire profesionala desăvârșită.Tot timpul când am fost la dumneai mi-a explicat despre intervențiile pe care urma sa mi le facă și despre tratamentul cel mai adecvat.Pe deasupra doamna dr. lucrează finuț și fără durere, iar rezultatul a fost tot timpul bun, ceea ce m-a făcut sa revin cu drag de fiecare data când am avut o problema la dumneai.De-asemena doamna dr. colaborează si cu un medic ortodont f bun, cu doamna dr. Alina Eșanu. Tot respectul și recunoștința pt. Doamna dr. Flavia, d-na dr. Alina și domnișoarele asistente! Va recomand cu încredere sa-i treceți pragul doamnei dr.Flavia.
Siu Siu
Siu Siu2 ani în urmă
Incep prin a da o nota pentru lucrarea mea clar 10 fara nici o discuție!!!! Va multumesc frumos dna Doctor . Pot sa zic asa ...am venit fricos :) si am plecat zambind ...are toate calitatile vb frumos si iti da încredere si asa a fost o lucrare de 10 !!! Recomand
Razvan Trasca
Razvan Trasca2 ani în urmă
Recent am avut placerea de a accesa servicii dentare la Dr. Birsete si consider ca am facut alegerea potrivita motiv pentru care tin sa o recomand celor ce, ca mine, au o oarecare temere de a merge la dentist. Incep prin a spune ca de fiecare data am gasit o curatenie exemplara, aparatura moderna si un mediu in care m-am simtit in siguranta. Atitudinea doamnei doctor este un mare plus din punctul meu de vedere. O persoana pozitiva, calma, cu explicatii clare si mereu pe un ton empatic, toate acestea venind ca o confirmare ca te afli in locul potrivit si pe cele mai bune maini. Recomand cu toata increderea!
Daiana Valentina
Daiana Valentina2 ani în urmă
Servicii impecabile - de la recepție, la doamna asistentă și până la medicul stomatolog. Felicitări întregului colectiv !
Sunt foarte încântată și totodată mulțumită de experiența avută. Am ajuns la acest cabinet stomatologic minunat fără vre-o recomandare, și am încăput pe mâinile delicate și pricepute ale D-nei Dr. Flavia ♥️!
Mulțumesc pentru ceea mai bună calitate ce mi-o oferiți D-na Dr. Flavia / D-na Dr. Karla ♥️
Mioara Dumitru
Mioara Dumitru2 ani în urmă
Profesionalismul desăvârșit și empatia față de pacienți, pe care ți le inspiră doamna doctor Flavia, te fac să revii cu drag în cabinet! Un OM și un medic deosebit, recomand cu multă încredere!
Violeta Bischoff
Violeta Bischoff2 ani în urmă
Am incredere in doamna doctor. Este un profesionist adevarat; lucreaza finut, minutios, cu rabdare si super-curat. Tot ce mi-a lucrat imi tine si imi va tine multi ani de acum incolo. Actualmente locuiesc in Cluj dar daca am nevoie de o interventie stomatologica, fac drumul pana la Timisoara.
Nu cunosc un cabinet unde sa ma simt mai in largul meu decat la dumneaei.
Clau udiu
Clau udiu2 ani în urmă
Foarte mulțumit.
Am avut o extracție, doamna doctor a vorbit frumos, mi a explicat tot ce urmează sa facă și a lucrat cu mult profesionalism.
Locații recomandate