/Timis/Dentist

Dr. Baldea Dental Clinic

Strada Liniștii, No. 5, Moșnița Nouă 307285, România

Dr. Baldea Dental Clinic
Dentist
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P8F2+9C Moșnița Nouă, România
+40 770 228 700
drbaldeaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Sitaru
Alexandru Sitaru2 ani în urmă
(Tradus de Google) L-am cunoscut pe Dr. Bogdan Baldea acum câțiva ani. A fost o experiență surprinzător de plăcută să întâlnești un adevărat profesionist care îi ghidează practica prin știință și protocoale pentru a obține rezultate predictibile. De asemenea, este fericit să împărtășească experiența sa cu ceilalți și face asta într-un mod care ar putea face gelosi pe mulți din personalul universității. De aceea este considerat un DOCTOR cu capacități de mentorat și, mai presus de toate, o ființă umană bună! Felicitări pentru tine și echipa ta pentru că ai realizat până acum! Acesta este un doctor pe care l-aș lăsa în mâinile lui fără niciun gând! 10 stele din 5!

(Original)
I have met Dr. Bogdan Baldea a few years ago. It was a surprisingly pleasant experience to meet a true proffesional that guides his practice through science and protocols in order to obtain predictable results. He is also happy to share his experience with others and he does that in a manner that could make many of the university staff jealous. That's why he is ideed a DOCTOR with mentoring capabilities, and above all a good human being! Congrats to you and your team for everithing you have achieved so far! This is a doctor that I would let myself into his hands without any second thought! 10 stars out of 5!
George Etheridge
George Etheridge6 ani în urmă
(Tradus de Google) Facilitate foarte curată și modernă și par să le pese suficient de mult pentru a-și explica serviciile. Eu sunt un om mare, așa că scaunele de cameră de așteptare nu sunt bune pentru mine, însă pot trece cu vederea că dacă oamenii sunt educați, bine vorbiți și își cunosc profesia. La o a doua notă am avut și extragerea aici și au fost grozave! Recomand această clinică tuturor cărora le sunt corecte prețurile și serviciul lor depășește toate așteptările. #CustomerForLife

(Original)
Very clean and modern facility and they seem to care enough to explain their services. I am a big man so the waiting room chairs are not good for me however I can overlook that if the people are educated, well spoken and know their profession. On a second note I had and extraction done here and they were great! I recommend this clinic to every one they are fair on their pricing and their service exceeds all expectations. #CustomerForLife
V K
V K6 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte frumoasă experiență, de fiecare dată când vin la clinică. Tratamentele, desigur, sunt foarte profesioniste și igienice.

(Original)
Very nice experience, each and every time I come to the clinic. The treatments, it goes without saying, are very professional and hygienic.
Elena Tanasa
Elena Tanasa7 ani în urmă
Contact Carpio
Contact Carpio7 ani în urmă
Achim Liviu Stoica
Achim Liviu Stoica2 ani în urmă
Am cunoscut acum 10 ani, o echipa de profesioniști in domeniul stomatologic, Dr. Baldea DENTAL CLINIC, care astăzi, 21.09.2020, au reconfirmat calitatea, seriozitatea și priceperea de care au dat dovada, in tot acest răstimp.
Am rămas plăcut surprins sa observ ca de atunci și pana acum, de la un cabinet stomatologic serios, de cartier, acum, s.a ridicat, undeva in Timișoara, o adevarata Clinică stomatologică multidisciplinară, de profil, care nu diferă cu nimic, față de una din vestul Europei. Deține dotări de top in domeniul amintit, de la radiografii 3D și pana la operații complicate pe care cadrele medicale le realizează cu succes. Ideea e ca, nu te doare absolut nimic, de la început și pana la sfârșitul operațiunii pe care o ai de efectuat, ba dimpotrivă simți nevoia sa revi acolo, ori de câte ori, ai avea câte o problema, de acest fel. De ce? Pentru ca se lucrează la acordul fin al simțurilor pacientului! Ambianța de calitate, de când intri, te întâmpina in mod uimitor. La fel, starea de fixație, cu aparatura de ultima generație, un aer răcoros, o muzică deconectantă și o multitudine de imagini tv specifice, te fac sa uiți unde ai venit! OMG! Etc. Nu.ti vine a crede, și totuși se întâmpla aici, la noi, in România!
Felicitări,
tuturor cadrelor medicale, care au schimbat fața acestei profesii, cu multă, pricepere, trudă, conștiință și îndemnare, in artă ! Bravo - vouă !
Succes,
pe mai departe !
Katie Brown
Katie Brown2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta! Tot personalul iti vorbeste de sus iar la final te rup de bani. Doar pe o simpla consultatie, doar ca s a uitat in gura mea, mi s a achitat suma de 680 lei.. Se vede clar ca toare recenziile de 5 stele sunt false si lasate de ei... Dezamagita total!
Sorin Daskal
Sorin Daskal2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună clinică dentară din România. Eu, soția și fiul meu am lucrat frumos la clinica Dr. Bâldea. Lucruri foarte frumoase și prietenoase de top A +. Înainte am încercat alte 5 clinici din Cluj și Timișoara, dar aceasta este # 1. Mulțumesc băieți, vom reveni 👍🙏🤗👌

(Original)
The best dental clinic in România. Me, my wife and son got beautiful work done at Dr. Bâldea clinic. Very nice and friendly stuff top notch A+. Before we tried 5 other clinics from Cluj and Timișoara but this one is # 1. Thank you guys, we will be back 👍🙏🤗👌
Locații recomandate