/Timis/Dentist

Evodent - Clinica stomatologica

Calea Sever Bocu Nr. 39, Timișoara 300288, România

Evodent - Clinica stomatologica
Dentist
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6GJ+5V Timișoara, România
+40 746 363 635
evodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Evodent - Clinica stomatologica
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luca Suoare
Luca Suoare2 ani în urmă
Extractie de masea de minte. Cap-coada fara nici o problema si cu o recuperare pe masura. Recomand oricarui are sansa sa caute o clinica stomatologica si nu se poate decide
Cristian Radu
Cristian Radu2 ani în urmă
Am avut o urgentă! Am fost invitat la clinica unde am cunoscut profesionalismul medicului și bunăvoința asistentei! Respect!!!
Lup Mariana
Lup Mariana2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta clinica! ! Seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada nu ma face decat sa merg impreuna cu familia mea cu drag la stomatolog.Va multumim mult pt. tot ce ati facut pt noi.❤
Emilian Krutsch
Emilian Krutsch2 ani în urmă
Super, nu durere la injecții, n-am simțit extractiile ( 3) .Deci O.K.
Preț decent!
Gabriel BOBON
Gabriel BOBON3 ani în urmă
Am trecut pe la clinică stomatologică, în Timișoara, având o urgență stomatologică, iar medicul dentist m-a primit imediat în clinică acestuia, foarte modernă și bine dotată. Experiența de aici a fost una foarte plăcută, am scăpat de durere imediat și problema mea la măsea s-a rezolvat pe loc. Am avut și puțin timp să stăm de vorba, o clinică extraordinară cu un medic excepțional. Parcarea nu este o problemă, având chiar în spatele clinicii o parcare publică gratuită ușor accesibilă. Vă recomand cu încredere această clinică!
Elena Lung
Elena Lung2 ani în urmă
O clinica foarte frumoasa, cu bun gust, medici cu multa rabdare si profesionalism, toate proceduriile au fost explicate ca sa fie intelese, fiind realizate cu foarte mult calm si tact, lucrarile dentare s-au potrivit perfect. Recomand cu caldura Evodent.
Ionut Lung
Ionut Lung2 ani în urmă
Locatia usor de gasit pe harta. Se poate ajuge cu usurinta cu mijloacele de transport in comun (Linia 40, Expresul 2, Firobusul 14). Locuri de parcare in spatele clinicii/blocului, parcarea este gratuita - chiar daca nu gasiti acolo parcare, se poate si la blocurile de langa fara probleme. Personalul este primitor, sunt acolo sa ajute. Aparatura este noua, de ultima generatie, iar preturile practicate sunt in general mici.
Remus Mihai
Remus Mihai2 ani în urmă
Profesionalism,punctualitate primire calduroasa si un cabinet frumos!
Locații recomandate