/Timis/Dentist

PERIO CARE

Calea Bogdăneștilor nr. 42, Timișoara 300402, România

PERIO CARE
Dentist
5
13 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q652+HQ Timișoara, România
+40 758 236 914
clinicaperiocare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 9–16
Joi: 13–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Freund Maria1 an în urmă
Recomand cu mare drag!Vorbind din perspectiva persoanei care tot timpul a fugit de teama de cabinetele stomatologice, pot spune ca de când am ajuns prima oară in cabinetul Dr. Alin Drăgan mi am schimbat percepția asupra mersului la stomatolog. Sunt forte mulțumită atât de modul in care lucrează( cu grija, răbdare, fără sa simți durere, comunicându-mi toți pașii intervenției) de rezultatele obținute, de costurile investițiilor cât și de atmosfera prietenoasa și degajată pe care o găsesc mereu in cadrul cabinetului.
Simona-Ioana Cristea
Simona-Ioana Cristea2 ani în urmă
Comunicare bune cu pacienții
Punctual
Multumita de modul de lucru si calitatea lucrărilor
Sonia Hegedus
Sonia Hegedus2 ani în urmă
Un medic dedicat, pasionat, implicat și cu un vibe pozitiv. Sunt mulțumită de fiecare lucrare și intervenție pe care mi-a făcut-o de la o plomba pana la un implant. Ne cunoaștem de foarte mulți ani, am încredere in el si îl recomand cu drag oricărei persoane.
Alexandru Pop
Alexandru Pop2 ani în urmă
Recomand cu incredere clinica stomatologica Perio Care din Timisoara, din perspectiva colaborarii de business pe care o avem. Il recomand fara rezerve pe dr. Alin Dragan; o persoana de caracter, foarte exact in ceea ce face, atent si strict. Cred ca pacientii isi doresc aceste calitati de la un medic. :)
Laura Alexandra M.
Laura Alexandra M.2 ani în urmă
Recomand cu drag! Atmosferă plăcută, personal prietenos și tratamente realizate cu atenție și profesionalism. Un mare plus constă în faptul că clinica dispune de radiologie. 👌
Victor-Robert Mogosanu
Victor-Robert Mogosanu2 ani în urmă
Profesionalism total de la personal pana la aparatura si materialele folosite. Fiecare operatiune este explicata in parte astfel incat sa poata intelege ce urmeaza sa se intample orice persona chiar daca este de specialitate sau nu.
Fara dureri chiar daca era necesara o simpla igienizare sau o extractie.
Chiar daca merg la dentist de fiecare data cand ma indrept spre clinica o fac cu drag si plec extrem de multumit!
Andrada Simion
Andrada Simion2 ani în urmă
La Perio Care am întâlnit profesioniști desăvârșiți care au răspuns cu promptitudine, disponibilitate și răbdare nevoilor mele. Multumesc domnului doctor Alin Drăgan pentru zâmbetul meu! 🦷🪥🧑‍⚕️🔝
Gheorghe Ciocan
Gheorghe Ciocan2 ani în urmă
Am venit acum câțiva ani, cu probleme foarte grave. Nu credeam ca se poate face mare lucru. Domnul doctor Drăgan, a reușit sa facă minuni. Recomand cabinetul Perio Care, pentru profesionalism și seriozitate. Vizitele periodice la dentist, va scăpa de probleme. Iar Perio Care, este locul cel mai potrivit pentru tratament, dar și pentru prevenție.
Monica Manase
Monica Manase2 ani în urmă
Recomand cu mare drag!
Servicii de calitate, personal profesionist, foarte amabil si rabdator, conditii excelente si echipamente de ultima generatie!
Locații recomandate