/Timis/Dentist

Doctor Cristiana Davidean

Strada Piatra Craiului 4, Timișoara 300004, România

Doctor Cristiana Davidean
Dentist
4.4
30 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
Q63F+6F Timișoara, România
+40 722 830 975
cristianadavidean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A145 zile în urmă
Cea mai mare hoață, dinții se strâmbă după ce dai aparatul jos. Te mănâncă de bani
Mihaela237 zile în urmă
Aparent foarte drăguță doamna doctor, dar serviciile sunt de foarte proastă calitate. Lucrare făcută pe măseaua sănătoasă alăturată celei cu carie, a ratat canalul la scoaterea nervului, ceea ce a dus apoi la ani de tratamente cu risc de operație, foarte scump și lucrările nu țin...
Gusti Gusta
Gusti Gusta2 ani în urmă
Daca veniti din strainatate, evitați! O sa va ia bani dublu daca nu triplu pe nimicuri. Gaseste carii si unde nu sunt numai sa ia banii. Sau evitați sa spuneti ca veniti din strainatate. Iar calitatea serviciilor lasa de dorit, plombele nu tin, coroanele cad, etc. La banii ăștia gasiti servicii mult mai bune in alta parte.
Alexandru Todea
Alexandru Todea2 ani în urmă
Nu recomand. Am beneficiat de un tratament ortodontic din partea doamnei doctor. Rezultate au fost slabe si, fiind mic, am facut greseala de a-i permite sa indeparteze aparatul dentar dupa doar un an.

Acum, sunt in pus in postura in care trebuie sa reiau tot tratamentul ortodontic la un alt specialist, chiar daca am purtat contentie in fiecare seara.

Edit: Ignorati comentariul de mai jos. Am fost pacientul doamnei doctor in perioada septembrie 2016 - ianuarie 2020. In iunie 2019, am semnalat unele dintre nemultumiri doamnei doctor si mi-a oferita optiunea de a purta un aparat mobil (care a esuat in a corecta problemele). Am atasat mai jos o conversatie avuta pe WhatsApp cu doamna doctor, drept dovada ca i-am fost pacient.
Alina Covaci
Alina Covaci2 ani în urmă
Recomand cabinetul Doamnei Cristiana Davidean pentru serviciile profesionale și de calitate, plombele executate in urma cu 10 ani au rezistat și încă rezista fără probleme. Succesul recent cu fiul meu care nu dorea nici cum meargă la dentist mi-a dovedit încă o data profesionalismul dânsei dar si răbdarea in tratarea copiilor. Ne vom întoarce mereu cu încredere.
Alina Monica Milutin
Alina Monica Milutin2 ani în urmă
Serviciile cabinetului medical Cristiana Davidean sunt de cea mai bună calitate!!!
Personalul foarte bine pregătit, aparatură nouă și o curățenie exemplară.
Beneficiez de serviciile d-nei doctor de peste 19 ani, fiind în trecut purtătoare de aparat dentar.Am plombe de 15 ani care sunt intacte, punte din porțelan care estetic și funcțional este WOW! RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA!
Roxana Semen-Anton
Roxana Semen-Anton2 ani în urmă
Recomand cu incredere cabinetul Doamnei Davidean,este un om cu experienta si cu sufletul aproape de oameni,de la cei mici-la cei mari.Felicitari ptr tot ce ati facut de-a lungul timpului!
Marius Stanculescu
Marius Stanculescu2 ani în urmă
Recomand cu incedere acest cabinet stomatologic. Un cabinet stomatologic foarte dragut, bine dotat si cu o atmosfera foarte placuta si o echipa foarte professionala.
O cunosc pe Doamna Doctor Cristiana din 2005 si sunt multumit de fiecare data cand vin la ea la cabinet. Si chiar daca vin din ITALIA nu am ajuns niciodata sa platesc ca in ITALIA ba chiar la jumatate di cat as fi platit in ITALIA
Gina Fodor
Gina Fodor2 ani în urmă
Echipa foarte drăguța, copilașii pleacă cu zâmbetul pe buze din cabinet! Recomand doctor Tout Leonard!
Lucian Dumitrescu
Lucian Dumitrescu2 ani în urmă
Cabinet super modern, personalul exceptional, super ok totul! Recomand!
Locații recomandate