/Timis/Dentist

Quality Dental by Dr. Balaban Bogdan

Strada Hebe 23, Timișoara 300480, România

Quality Dental by Dr. Balaban Bogdan
Dentist
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M8+C7 Timișoara, România
+40 723 631 117
qualitydental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Martin
Andreea Martin4 ani în urmă
Recomand cu încredere! O echipa extraordinara , oameni minunați , caractere puternice și frumoase , profesioniști și serioși . Oameni care conspira sa îți facă zâmbetul minunat . Sunt cei mai buni ! Bravo ! Multumesc Maria Balaban!
Eve
Eve5 ani în urmă
Foarte mulțumită de doamna doctor Balaban Maria. Aparatură foarte ok, la fel si igiena cabinetului. Se poate merge cu incredere.
Mia Pep
Mia Pep6 ani în urmă
Servicii excelente ! Personal se 100000 stele. Aparatura de ultima generație. Ma voi întoarce cu mare drag. Doamna doctor ești cea mai buna !!!
Florin Morosanu
Florin Morosanu6 ani în urmă
Foarte multumit! Aparatura de ultima generatie, profesionalism, se poate face chiar si radiografie pe loc la cabinet. Recomand!
MIHAI CONSTANTIN
MIHAI CONSTANTIN6 ani în urmă
Doctori profesionisti si tratamente de calitate.
Naomi Prisacariu
Naomi Prisacariu6 ani în urmă
Plombe pe dintii din fata foarte estetice !
Adina Braha
Adina Braha6 ani în urmă
Cea mai profi doctorita!
Bianca
Bianca2 ani în urmă
Fiind pandemie, am ales sa merg la cabinetul medical din cadrul facultății de medicina dentară și l-am nimerit pe domnul doctor Balaban de garda. Desigur ca înțeleg frustrarea medicilor care sunt nevoiți sa stea de garda in vremurile actuale și mai mult de atât, nici nu sunt plătiți de către pacienți, însă cred ca umanitatea ar trebui sa fie mai presus de orice frustrare atunci când îți alegi aceasta specializare. Am început acum câțiva ani un tratament pe canal, pe care din cauza durerii și fricii nu l-am mai finalizat, desigur mi s-a infectat. N-am mai suportat durerea care nu s-a oprit timp de 3 zile și am fost nevoită sa merg sa văd un dentist, din recomandări am ajuns aici. Măsurile de precauție contra covid sunt foarte stricte, ceea ce este un lucru bun însă atitudinea domnului doctor m-a făcut sa nu doresc sa mai revin la vreun cabinet de medicina dentară de stat. M-am simțit luată la răspundere într-un mod agresiv când m-a întrebat de ce nu m-am dus sa îmi termin tratamentul dacă l-am început. La sfârșit după ce mi-a dat plomba de la măseaua respectiva jos și m-a spălat pe canal a chemat-o pe doamna asistenta care mi-a prescris amoxicilina și Ketonal fără nicio recomandare de administrare sau sa ma îndrume după cât timp pot merge la un cabinet pentru a rezolva problema. Înțeleg ca scrie pe plic și îmi explica farmacistul însă consider ca este de datoria medicului sa se facă înțeles. Trăim vremuri grele, însă se recomanda limitarea contactului fizic, nu a dialogului strict necesar.
Locații recomandate