/Timis/Dentist

Dentist Țogoe

Strada Martir Silviu Motohon 9, Timișoara 300265, România

Dentist Țogoe
Dentist
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6CJ+3Q Timișoara, România
+40 751 325 154
dentisttogoe.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 11–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Beatrice Oprita
Beatrice Oprita2 ani în urmă
Am ajuns la domnul doctor printr-o recomandare și nu regret nicio secundă. Am evitat sa merg la dentist din cauza fricii, însă după 7 intervenții pot spune ca nu am simțit deloc durere și acum voi merge anual la controale fără griji. Tot procesul este foarte profesional și curat, salonul arata incredibil, aparatura noua, iar raportul calitate preț este unul foarte bun. Recomand cu toată încrederea și voi reveni cu drag!
Daniela Moga
Daniela Moga2 ani în urmă
Dentist Țogoe un medic profesionist, atent cu pacienții, răbdător, care își desfășoară activitatea într-un mediu de lucru primitor.
The best in town!!
Lavinia Ilina
Lavinia Ilina2 ani în urmă
La prima programare la Dr. Țogoe am fost puțin reticentă deoarece trecusem prin câteva experiențe neplăcute ca și pacient al altor medici dentiști (plombe picate, carii recidivate, lucrări inestetice, sugestii de tratamente care nu erau necesare).
Am fost plăcut surprinsă sa îl cunosc pe Marius, un tânăr pasionat de munca sa, preocupat constant să se autodepășească, cu rezultate reale, o fire veselă și energică, pe scurt stomatologul al cărui cabinet îmi doresc să îl frecventez de acum înainte.
Am fost primită într-o ambianță relaxantă, iar pe tot parcursul programării m-am simțit în siguranță. Am apreciat foarte mult explicarea tuturor pașilor care urmau sa fie făcuți în cadrul intervenției, viteza de lucru și bineînțeles calitatea serviciilor.
Acum, când privesc în oglinda, dinții mei arata perfect, ca și cand nu aș fi întâmpinat vreodată probleme stomatologice. Dr. Țogoe is 🔝🔝🔝!
Cristian Militaru
Cristian Militaru2 ani în urmă
Am venit la Dentist Țogoe mulțumită review-urilor de pe Google şi mă întorc tot aici. Sunt acum la sfârșitul intervențiilor, mulțumit pe deplin și am doar vorbe de laudă. Am fost întâmpinat cu prietenie si profesionalism si mă bucur tare ca am ales sa vin aici. Toate întrebările mi-au fost răspunse într-un mod care să mă facă binevenit și am venit la toate programările cu plăcere. Nu aș mai merge la alt dentist. Mulțumesc mult pentru ajutor!

Came here thanks to the Google reviews and it is now my duty to come back here to leave a review. Now at the end of my appointments, I can wholeheartedly say that I'm thankful for coming to dr. Țogoe. All my (stupid) questions were answered in a friendly manner and I felt welcome there all the way. Friendliness and professionalism go hand in hand and I'm glad this was the case here. I don't see myself going to another dentist. Thanks a lot for the great help!
Roxana Rain
Roxana Rain2 ani în urmă
Îl recomand din tot sufletul pe domnul doctor Țogoe! Mereu este cu zâmbetul pe buze și îți oferă o energie foarte placută. Încă de la prima consultație mi-am dat seama că este un endodontist care își face treaba cu multă pasiune,oferă o înțelegere tuturor pacienților,punctual,dar mai ales a dat dovadă de profesionalism!
Tot timpul am mers cu mare drag și cu siguranță voi merge și altă dată! 🔝🔝🔝
Andreea C
Andreea C2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Profesionalism, rabdare,atentia la detalii, cateva din calitatile domnului doctor.In cabinet este o atmosfera foarte relaxanta ( inclusiv am adormit o data in timpul procedurii ) ,curatenie.Teama de dentist a fost invinsa cu ajutorul domnului doctor.RECOMAND 100%
Mirela Ioana Ion
Mirela Ioana Ion2 ani în urmă
Un medic excepțional, foarte atent în aceasta meserie, foarte atent cu pacienții și cu dantura acestora de fiecare data merg cu mare drag la cabinet! Recomand din tot sufletul acest om minunat!
Elena Georgiana
Elena Georgiana2 ani în urmă
Am ajuns la Dentist Țogoe după un timp în care i-am urmărit „operele” pe pagina de instagram. Surprinsă fiind de cât de bine arată rezultatele, m-am programat și mă declar foarte mulțumită de profesionalismul și dedicarea cu care își face meseria.
Mă simt mai bine cu mine acum că am un zâmbet nou, îl recomand cu căldură.
Locații recomandate