/Timis/Dentist

DENTAPPLE Clinic Dr.Natalia Stăiculescu

Calea Bogdăneștilor 22, Timișoara 300015, România

DENTAPPLE Clinic Dr.Natalia Stăiculescu
Dentist
4.8
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q656+29 Timișoara, România
+40 720 061 509
dentapple.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roberta Molnar
Roberta Molnar2 ani în urmă
Oricine merită un zâmbet perfect așa că recomand tuturor DentApple Clinic, Este o clinică high tech ce oferă servicii la cea mai înaltă calitate. Doamna dr. Natalia este foarte amabilă , profesionistă, dedicată și mereu zâmbitoare, iar împreună cu echipa fac această experiență super plăcută!
Azi am finalizat tratamentul ortodontic și sunt foarte încântată de rezultat.
Mulțumesc!
❤️🙏
Daiana Humita
Daiana Humita2 ani în urmă
O recomand din tot sufletul pe doamna doctor Natalia Stăiculescu! A dat dovada de profesionalism si dedicare pe tot parcursul tratamentului meu. Astăzi am dat jos aparatul dentar si sunt foarte incantata de rezultat! Va multumesc mult!
Alina
Alina2 ani în urmă
Doamna dr. Natalia este superba și are o echipa pe cinste. Voia buna nu lipsește niciodată! Acum pot zâmbii cu încredere, datorita ei!
Recomand!🥰
Karina Anamaria Faur
Karina Anamaria Faur2 ani în urmă
Recomand cu mare drag și încredere clinica DentApple. Sunt extrem de mulțumită de serviciile acordate de doamna doctor Staiculescu Natalia și de rezultatul tratamentului ortodontic. Niște servicii minunate și de înaltă calitate! 🥰❤️
Ramona Iordache
Ramona Iordache2 ani în urmă
Profesionalismul cu care ești tratat din primul moment îți conferă siguranta la care te aștepți. Natalia este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, este foarte răbdătoare și îți răspunde la orice întrebare. După mai bine de 2 ani am încheiat tratamentul ortodontic și pot spune că nu am simțit cum a trecut timpul, având în vedere că am avut sprijinul clinicii. Am recomandat și o să recomand serviciile de calitate oferite aici și o să revin cu drag dacă este cazul și pentru alte intervenții. Mulțumesc mult pentru ajutorul acordat, o sa fiu mereu recunoscătoare pentru zâmbetul perfect avut acum. 💜💜💜
Alexandra-Slavița Lazăr
Alexandra-Slavița Lazăr2 ani în urmă
Mi-am pus aparatul dentar la dna Natalia acum 2 ani și jumătate. Pot spune că am fost încântată din momentul în care am intrat pe ușă, deoarece am fost primită cu ospitalitate și căldură. Colaborarea cu ea a fost una dintre cele mai bune decizii luate. Astăzi am încheiat tratamentul ortodontic iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Recomand cu căldură și îți mulțumesc din suflet pentru zâmbetul meu frumos!
Cerasela Daianu
Cerasela Daianu2 ani în urmă
Timp de 23 de ani, am zâmbit astfel încât sa nu mi se vadă dantura, fiind mereu complexata de dinții mei strâmbi.
În momentul în care am fost preluata de doamna doctor Stacuilescu Natalia, totul s-a schimbat. Am aflat cum este sa zâmbești fără complexe, mi-am corectat muscatura, iar în momentul în care aparatul mi-a fost îndepărtat, fericirea a fost de nedescris.
Recomand tuturor DentApple Clinic, aici o sa găsiți profesionalism, implicare și zâmbetul perfect după care tânjim cu toții.
Multumesc doamna doctor Staiculescu Natalia, mulțumesc întregii echipe!
Maria Diana Popescu
Maria Diana Popescu2 ani în urmă
Ca să rezum experiența minunată pe care am avut-o eu la DentApple Clinic de-a lungul celor doi ani în care am purtat aparat dentar, pot spune că Doamna Dr. Natalia Stăiculescu m-a făcut să mă simt la fel de frumoasă și la începutul tratamentului ortodontic, și la finalul acestuia. Fiecare vizită la cabinet a fost o plăcere, Natalia a fost ca o prietenă pentru mine, mereu cu zâmbetul pe buze și căutând să creeze o atmosferă cât mai caldă și primitoare. Noul zâmbet e un vis, iar asta se datorează exclusiv ei și profesionalismului său. Recomand cu căldură DentApple Clinic pentru oricine își dorește un zâmbet sănătos și un boost de încredere în sine!
Locații recomandate