/Teleorman/Dentist

Echo Dental Care

Soseaua Alexandriei, nr 137, Orbeasca de Sus 147238, România

Echo Dental Care
Dentist
5
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48P9+VH Orbeasca de Sus, România
+40 701 011 121
echodentalcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Gilea Mihai
Gilea Mihai2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, aparatura moderna, curățenie. Am ajuns la ei cu o urgenta, dar cu siguranță le voi calca pragul si pentru lucrări de întreținere si estetica.
Violeta Draghici
Violeta Draghici3 ani în urmă
Mulțumesc din suflet medicilor stomatologi de la Echo Dental Care - Orbeasca de Sus pentru profesionalismul desăvârșit și căldura cu care știu să întâmpine pacienții! Le doresc multă sănătate și Dumnezeu să le îndeplinească toate dorințele!
Florentina moncea
Florentina moncea4 ani în urmă
Recomand serviciile Echo Dental ! Cabinet decorat in culori vii care m-a atras de la prima vizita (scaunele de asteptare, masuta din hol, aranjamentul floral,tablourile, echipamentele si manusile folosite de medici si chiar si paharele pentru clatire 🌈),vizitati-i sa va convingeti! Personal amabil, profesionist, conditii de lucru excelente, echipamente de ultima generatie, curatenie. Super profesionisti , mana usoara si idei geniale, combinatia perfecta pentru un medic stomatolog. Sunt tratata in prezent de ambii doctori , pe care-i stiu de destul de mult timp si pe care ii consider alegerea perfecta pentru problemele dentare pe care le am avut si le am in acest moment.5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Ral Ralu
Ral Ralu4 ani în urmă
Am ajuns la Echo Dental Care vara trecuta, cand am avut o urgenta. Am fost placut impresionata sa gasesc un cabinet modern, cu dotari mult peste cabinetele din Bucuresti. De asemenea domnii doctori profesionisti si oameni minunati! Recomand cu tot dragul! Tratamentul a tinut foarte bine, nici nu se observa ca a fost lucrat. Multumesc dna dr Mihai si dnul dr Mitroi!
Rozalia Visan
Rozalia Visan4 ani în urmă
Felicitari! O echipa de medici tineri, frumosi, entuziasti, respectuosi, dedicati, PROFESIONISTI! Cabinetul stomatologic organizat si dotat cu aparatura de ultima generatie. Pentru interventiile de care am beneficiat, eu si fiica mea de 15 ani, nota 10! Multumim, Echo Dental Care!
Dan Cofaru
Dan Cofaru2 ani în urmă
:) Am ajuns la cabinet cu o problema nerezolvata in alta parte... cu frica de dentist si cu incredere minima ca se va rezolva fara complicatii si durerile specifice. Nu a fost nimic de genul asta. S-a rezolvat intr-un timp scurt fara pic de durere de catre un doctor atent care a stiut sa induca relaxarea pe parcursul interventiei. Sunt foarte recunoscator si recomand cu toata caldura.
Flavius Popescu
Flavius Popescu2 ani în urmă
O echipa de profesionisti,un cabinet care te primeste cu foarte multa caldura iar cei care au teama de stomatolog odata ajunsi in acest cabinet dispare si teama si chiar te simti relaxat. TOATA APARATURA ESTE DE ULTIMA GENERATIE SI FARA SA EXAGEREZ ASA UN CABINET CU ASEMENEA DOTARI NU GASESTI NICI IN BUCURESTI. Recomand !
Ion FĂRCĂȘANU
Ion FĂRCĂȘANU2 ani în urmă
Pasiunea pentru excelență a medicilor Echo Dental Care, L.M. si G.M. s-a oglindit în precizia și firescul gesturilor celor mai complexe. Mărturisesc că profesionalismul cu care mi-au "reconstruit" sănătatea dinților și a implanturilor, precum și esteticul zâmbetului, m-a încântat si mi-a reaprins speranța unui viitor mai bun cu servicii medicale asa cum meritam cu toții.

Avem aproape de noi, aici, în Teleorman, la Orbeasca, doi medici stomatologi extrem de competenți, de iubitori de cunoaștere și de progres, așa cum putem găsi în state foarte dezvoltate - cu un cabinet extrem de bine pus la punct și de dotat, asigurând accesul pacientului la cele mai bune materiale și soluții, precum și la radiologie dentara performantă.

Merci, chers docteurs!🤗🤗
Locații recomandate