/Teleorman/Dentist

Spitalul Județean de Urgență Alexandria

Strada Libertății 1, Alexandria 140009, România

Spitalul Județean de Urgență Alexandria
Dentist
2.1
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8H7+VQ Alexandria, România
+40 247 306 711
spitalulalexandria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alice barac
Alice barac2 ani în urmă
Umilință!
Am avut o experienta foarte proasta la acest spital. Medicul de garda Dna Doctor Olga Arghiropol(medic specialist pediatrie) face parte din ultima speță de oameni,atata dispreț din partea ei fata de copiii veniți la urgente. Are o greață în suflet cu care se exprima. Este ceva de nedescris. Nu știu cum a ajuns în funcția pe care o are, dar sincer nici la matura nu are ce cauta. Asistentele fără pic de decenta. Nu cred ca vine nici un părinte în spital de bunăvoie sau de placere,venim de nevoie. Sper ca cineva sa citească mesajele noastre și sa facă și ceva. Personalul de la pediatrie este instruit împotriva pacienților. Am rămas cu un gust amar!
Victorita Dinca
Victorita Dinca2 ani în urmă
Este un spital de la colțul străzii fără un personal calificat ptr sv prestate începând de la brancardieri până la medici.Eu l am avut pe cumnatul meu internat o săptămână cu avc pe lângă faptul că a fost prost tratat nu i s-au făcut nici investigațiile necesare iar pe biletul de externare a avut rezultatul ct din prima zi +rezultatul de la o banală hemograma și atât rețetă cu nospa este jalnic ce medici pot lucra acolo mai ales dna dra Paraschiv nu are ce cauta la neurologie rușine
Cris Ro
Cris Ro2 ani în urmă
Bataie de joc!
Atitudinea dintotdeauna a personalului deranjat de pacienti,se cred buricul pamantului.Asta pe langa dotarea necorespunzatoare,camere de puscarie si echipament din anii 70!
Dar macar cu o vorba buna sau cu un zambet ar putea compensa o parte din lipsurile materiale!
Veronica Stancu
Veronica Stancu2 ani în urmă
După un AVC al sotului la iesirea din spital pe iesirea din spital aparea doar o analiză de urină, m-am dus la medic familie ȘI ia prescris un set de analize de singe,și așa mă aflam pe drum cu soțul cu AVC,m-am mulțumit că ia prescris reteta.
Laury Laur
Laury Laur2 ani în urmă
Cel mai de c...t spital posibil. Te duci Luni la Ambulatoriu și te programează pentru Miercuri, iar Miercuri îți rezolva problema cu o noua Programare pentru Vineri ca ,,nu avem timp,,. Tote roz pana în acest moment dar sa nu uitam ca Vineri îți mai face o programare pentru Luni ca ,,nu avem timp,,. Super OK spitalul asta. Medici de c...t și asistentele la fel. Pana ma întrebat cineva de vorba au trecut aproximativ 2 ore.
Camelia Balan
Camelia Balan2 ani în urmă
Direct evul mediu și personal aferent, îți vorbesc foarte urat începând de la infirmier până la dr,un ex îți pune perfuzia și uita sa mai vina la tn, și stai așa până o scoți singur,numai vb de pansat 10 h sa stai cu sângele sub tine și nu vine nimeni să te întrebe dacă ai nevoie de ceva,
Stefan Catalin
Stefan Catalin2 ani în urmă
Chiar nu se sesizează nimeni ptr acest spital?Cata umilință și batjocora sa mai induram?Nu se duce nimeni la spital de drag!De la medici pana la infirmiere cu mici excepții sunt jalnici..infirmierele și asistentele au un tupeu ieșit din comun,de bani nu mai spun!Nu e normal asa ceva!Sper sa se ia masuri și sa se facă ceva, este inadmisibil ce se întâmplă acolo!Rușine!
Andreea Sandu
Andreea Sandu4 ani în urmă
Aici poti sa mori linistit fără să îi pese cuiva. După un accident rutier,am revenit 3 saptamani mai tarziu cu dureri mari de spate..Si slabă precum o scândură. De atunci nu mai pot mânca mai nimic si chiar si atunci când reusesc sa mănânc ceva totusi,imi vine sa vars si imi e foarte rau...Si am venit si eu ca orice om cu dorința de a mi se face mai multe investigatii.. la care sunt întrebată "Ce căutați aici dupa aproape o luna? Ce sa va facem noi? Mergeți la medicul de familie sa va dea trimitere la specialist....insa specialistul ma trimite tot la ei ca nu dispune de aparatura necesară de care dispune Spitalul pentru a mi se face mai multe investigatii....deci...du-te la spital,du-te la medicul de familie,du-te si la specialist...Dar daca mori pe drum sa nu mai dai pe la noi ca oricum nu mai putem face nimic....Cam asa merge la noi in Romania....Spitalul Județean de urgență Alexandria
Locații recomandate