/Sibiu/Dentist

DENT ESTET 4 KIDS Sibiu

Strada Bahluiului 9, Sibiu 550400, România

DENT ESTET 4 KIDS Sibiu
Dentist
4.8
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4FQ+M7 Sibiu, România
+40 754 200 011
de4kids.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana wolfita
Diana wolfita2 ani în urmă
Profesionalism. Medicii si restul personalului foarte amabili.
Dar.. 3 stele pt ca : IN VREME DE PANDEMIE COVID SE LUCREAZA LA CATE 2 COPII IN PARALEL ( IN ACELASI CABINET) !
Andrei Boran
Andrei Boran2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte frumoasă, incepind cu primul an de când au deschis clinica și în Sibiu.Sunt foarte mulțumit de serviciile stomatologice oferite copilului meu, și îi mulțumesc ptr profesionalism in special doamnei Dr Aura Florea .O să revenim cu drag si recomand cu încredere.
Ramona Mutica
Ramona Mutica2 ani în urmă
O dovada de promptitudine si profesionalism este oferita de aceasta clinica pentru copii. Fiica mea a ramas absolut uimita de doamna doctor Aura Florea care a cucerit-o din prima. Vizita noastra la clinica a fost de vis! Recomand cu tot dragul clinica Dent Estet 4Kids❤️!
Lacramioara But
Lacramioara But2 ani în urmă
Recomand Clinica Dent Este 4 Kids Sibiu, deoarece copiii găsesc aici un cadru de poveste și sunt întâmpinați cu multa căldură , medicii dau dovada de profesionalism și dedicare.
Catalina panaitescu
Catalina panaitescu2 ani în urmă
Super profesionisti. Multumim doamnei doctor Laura Velcu pentru rabdarea de care a dat dovada. Tocmai de LA Brasov am venit... dar nu regretam ca am batut atata drum pt ca am avut rezultate. Multumim!!!
Savu Andreea
Savu Andreea2 ani în urmă
Recomand clinica DENT ESTET 4 KIDS SIBIU, pentru ca aceasta le ofera copiilor tot ceea ce ei au nevoie atunci cand este momentul sa mearga la stomatolog, si anume, de la locatia exculsiv pentru copii, unde ei se simt ca la locul de joaca, la serviciile medicale pe care le ofera, la relatia de incredere si siguranta care se creeaza cu copiii.
Va felicitam pentru ceea ce faceti si va multumim pentru serviciile oferite.
Andreea Bogdan
Andreea Bogdan2 ani în urmă
Rabdare, profesionalism si umanitate sunt doar 3 motive, din multele pe care as putea sa le enumar, datorita carora revenim cu drag impreuna cu cei 2 pitici. Este clinica in care se gasesc rezolvări la toate problemele, fie ca puștiul nostru nu este pregatit pentru prima vizita la dentist, fie pentru fetita noastra curajoasă care așteaptă o recompensă (abțibild cu prințesa!!!). Chiar si așteptarea pare o joaca datorita spațiilor atent amenajate pentru fiecare pacient, indiferent de varsta.
Mariana Pop
Mariana Pop2 ani în urmă
O echipa minunata, adevarati profesionisti! Am ajuns cu fiica mea (sub 3 ani) pentru o urgenta, cu traumatism, prima vizita la stomatolog si a fost o experienta minunata; nu mai voia sa plece de acolo. Dna. doctor Aura Florea este extraordinara, o recomand din suflet!
Locații recomandate