/Sibiu/Dentist

Alma Dent - Urgente stomatologice - Cabinet stomatologic Sibiu

Strada Nicolae Iorga vis-a-vis de magazinul Profi, 550362, România

Alma Dent - Urgente stomatologice - Cabinet stomatologic Sibiu
Dentist
4.7
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J4+6X Sibiu, România
+40 731 998 673
almadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tru. M20
Tru. M202 ani în urmă
Din câți medici dentiști am întâlnit ca doamna Dr. Baciu nu este nimeni. Mi-a tratat astăzi o măsea foarte cariată cu un profesionalism puțin întâlnit, nici o durere fie ea cât de mică. La fel și cu un detartraj făcut acum două luni, dinți mei impecabili. Ce 5 stele, 100 de stele pentru munca depusă de dânsa. La ea o să îmi repar toată dantura.
Stefana Ilie
Stefana Ilie2 ani în urmă
Am cerut ajutorul intr-o zi de sambata si dna dr Baciu mi-a rezolvat problema, multumesc!
Alex N.
Alex N.2 ani în urmă
Lucrare complexa, 9 vizite pana acum .... totul ok. Dr. Florentina Baciu m-a "vindecat" si de frica de stomatolog.
Recomand cu drag. 💐
Maria Penciu
Maria Penciu2 ani în urmă
Foarte mulțumită !!! M-au primit sâmbăta imediat ce am sunat si mi-a rezolvat problema destul de complicată, fară durere cu profesionalism si amabilitate .
Todea K
Todea K3 ani în urmă
Având nevoie în weekend de o intervenție stomatologica urgentă am apelat la Alma Dent fiind deschis non-stop. M-au programat relativ foarte repede, în 2 ore de la apel trebuia să fiu la dânșii(eu fiind în Orăștie unde nu era deschis nimic non-stop). A fost o experiență surprinzător de plăcută, fără durere, cu un personal foarte delicat și atent la nevoile pacientului. Mulțumesc Alma Dent, sunteți extraordinari! Dacă nu aș fi fost din alt județ cu drag mergeam în continuare la voi pt orice fel de intervenție stomatologica.
FERENCZ IULIANA
FERENCZ IULIANA4 ani în urmă
Astazi am simtit o durere si o sensibilitate la nivelul gingiilor, asa ca pe la ora 19 m-am hotarat sa caut un cabinet deschis care ar fi dispus sa vada ce problema am. Am sunat la Alma Dent, m-a programar la ora 21, perfect. Sincer am fost putin sceptica la inceput! Am avut nevoie de un detartraj, care a durat o ora, pur si simpul m-a uimit cata atentie la detalii are domnul doctor. Sunt foarte multumita de rezultat, sincer, zici ca mi-am facut albire, dintii mei sunt foarte curati si albi. Ce sa zic..numai cuvine de lauda si cu siguratanta o sa le mai trec pragul.
Dally Ionut
Dally Ionut4 ani în urmă
Lipsa TOTALA de profesionalism. Domnule doctor DAVID, puteti pune capul liniștit pe perna seara cand stiti in ce hal lăsați pacienții sa plece acasa ? Vin pe picioare si pleaca pe butuci!! Nu aveti nicio remușcare?
Cine v-a dat diploma si dreptul de a profesa?
Iulian Iliescu
Iulian Iliescu2 ani în urmă
Eram in concediu si am cautat un cabinet sa-mi trateze urgenta. Am fost sceptic la inceput mai ales ca m-au programat in cateva ore. Ma declar multumit de serviciul de urgenta. Pretul a fost surprinzator de decent, nu am simtit durere in timp ce a lucrat si nici dupa iar anestezia a fost exact cat trebuie, fara sa-mi amorteasca falca ci doar zona unde a lucrat. Ora programarii a fost respectata.
Locații recomandate