/Sibiu/Dentist

Cabinet Stomatologic - Prodent dr. Bobes Adrian

apartament 10, Strada Ștrandului nr13, Sibiu 550068, România

Cabinet Stomatologic - Prodent dr. Bobes Adrian
Dentist
3.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QP+9Q Sibiu, România
+40 369 807 632
prodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Duminciuc Bogdan Films
Duminciuc Bogdan Films2 ani în urmă
Extrem de amabili si profesionisti, recomand !!!
Mihai Taranu
Mihai Taranu4 ani în urmă
Fabrica de facut bani si experimente pe oameni. Sotia mea a avut neplacuta experienta de a ajunge in asa zisa "clinica."
I s-a lucrat pentru scoaterea nervului si BOBES, nu Dr pt ca nu sunt sigur ca este Dr. - i-a prescris un antibiotic. Dupa o zi sotia mea s-a umflat de la acel antibiotic iar ca alternativa i-a fost propus un inlocuitor cu aceasi substanta activa care a determinat alergia. Bineinteles ca nu am mai cumparat medicamentul acela si am apelat la un alt medic pentru lamuriri.
Dupa acest episod a urmat cea de a doua interventie pentru curatarea canalului unde sotia mea a fost plasata la un coleg de al dansului, care desi foarte amabil, este cel mai probabil un incompetent si mai mare ca angajatorul lui.
De ce? Pentru ca a rupt un ac in timpul interventiei pe canal. Stiu, unii ar spune ca se intampla... Raspunsul initial al acestuia? "Stai linistita ca se intampla, plombam saptamana viitoare daca nu reusesc sa il scot. Multa lume are ace ramase pe canal" Bineinteles ca sotia mea nu a stat sa i se puna plomba peste acel ac.
Cu siguranta nu vom mai calca in acel cabinet si pentru sanatatea Dvs. va recomand sa il evitati!
Over9000
Over90004 ani în urmă
Profesionisti adevarati! Conditii ca in vest sau chiar mai bune. Recomand!!!
Lucian Hunyadi
Lucian Hunyadi4 ani în urmă
Super multumiti!
Totul este la superlativ!
Princessa Sibianka
Princessa Sibianka5 ani în urmă
Cel mai pr**t medic ever! Trateaza pacientii superficial..iar dezinteresul lui este unul maxim !
am fost ptr scoaterea nervului/lor de la o măsea care ma durea.. a facut interventia fara absolut nicio radiografie.. eu chiar am insistat ca vreau sa lucreze dupa ce vede radiografia iar raspunsul a fost ca nu este nevoie..ca el stie daca este sau nu nevoie de radiografie...ok a facut intervenția mi-a pus tratament si o plomba provizorie..am achitat 95lei ..iar apoi m-a reprogamat peste 1 saptamana..totul bine si frumos. Dar de aici incepe chinul . Ajung acasa iar dupa ce a trecut efectul anesteziei am avut dureri insuportabileee !!! Nu am dormit o noapte intreaga..avand si un bebe mic a fost ceva de cosmar..am mai avut interventii de genul dar niciodata asemenea dureri !! Dimineata am sunat si m-a chemat la cabinet.. mi-a scos plomba provizorie..si mi-a recomandat antibiotic 3 zile .. ok eu am cerut reteta iar raspunsul lui m-a lasat efectiv masca .." du-te ca iti da si fara reteta...iar daca nu iti da nu mai iei ..i-a numai nurofen , ne vedem peste o săptămână! "😡
Draga domnule doctor te durea mana sa scrii o amarata de rețetă??? Cand pacientul dvs are dureri insuportabile in urma interventiei facute ..interventie ptr care a-ti fost platit nu a-ti facut-o de pomana..oare chiar asa greu era sa o scrieti?? Oare a fost mai bine sa umblu din farmacie in farmacie pana sa imi dea cineva fara reteta antibioticul de care era nevoie! Imi este scârbă de serviciile tale.. si de renumitul tau cabinet !
IACOB VIOREL
IACOB VIOREL5 ani în urmă
Am beneficiat de intervenția medicala a acestui doctor,și eu și copii și nepoții mei.Un profesionist,competent,practician bun,dotarea cabinetelor foarte buna, condiții de așteptare bune.La această locație sunt două cabinete stomatologica,in cel de al doilea lucrează soția dânsului.Recomand serviciile stomatologice aici.
Nicoleta Istrate
Nicoleta Istrate7 ani în urmă
Servicii impecabile! Rapiditate si calitate!
Oscar valdemoro
Oscar valdemoro2 ani în urmă
Interesul banilor primează pentru aceasta clinică în comparație cu serviciile. M-au chemat pentru o carie de mai multe ori iar la final din calcule adunate a rezultat o carie cu plombare a costat 600 RON.
E foarte importat sa întrebi înainte cât costă, deoarece sunt cabinete unde costa mult mai puțin, dar aici îți rupe genunchii la final, când îți spune sa faci plata. Nu m-a surprins nimic la ei.
Nici aparatura, nici personalul, decât prețul.
Sunt printre cei mai scumpi din oraș iar eu recomand EVITAREA AȘA-ZISEI CLINICI DENTARE!
Locații recomandate