/Sibiu/Dentist

Voltera Medical

Aleea Roșiorilor 2B, Sibiu 550344, România

Voltera Medical
Dentist
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J7+Q8 Sibiu, România
+40 747 018 759
volteradent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu Cretu
Flaviu Cretu2 ani în urmă
Un cabine ultra modern,cu aparate de ultima generație,cu personal medical dedicat,foarte amabil și placut! O atmosfera super călduroasă,neîntâlnită in multe alte cabinete(am fost in multe ale cabinete si a fost jale)! Recomand cu caldura si încredere,o altfel de experienta la dentist si cu dorinta de a reveni! Aveți grija de dantura si mergeți la Volteradent!
Camelia Dangl
Camelia Dangl2 ani în urmă
Recomand cu incredere cabinetul stomatologic Voltera Dent! Un cabinet cu dotari moderne, unde puteti beneficia de tratamente la cel mai inalt standard. Atmosfera este foarte placuta, prietenoasa, iar d-na dr. Iulia Marginean este o profesionista si are o echipa pe masura. Voltera Dent poate transforma experienta dvs stomatologica intr-o experienta placuta.
Carmen danese
Carmen danese2 ani în urmă
Super profi totul! Cabinet super dotat cu aparatura de inalta calitate manuita de doamna doctor Iulia Marginean si echipa, de inalt profesionalism! M- am simtit foarte confortabil in timpul tratamentelor! Nota maxima!
Ana P
Ana P2 ani în urmă
Recomand cu incredere, dna Dr. Marginean este un specialist dedicat si cu deschidere spre pacient, lucru foarte important, intreaga echipa este extraordinara si ma ajuta in procesul meu de vindecare, un cabinet foarte bine dotat si modern cu o echipa de profesionisti!
Sorin Marginean
Sorin Marginean2 ani în urmă
Un cabinet de stomatologie foarte performant,cu standarde inalte. Stomatologul Iulia Margineanu reuseste impreuna cu doamna asistenta sa te ajute sa te relaxezi chiar daca esti la "dentist". Calitatea lucrarilor este mult peste asteptari. Recomand cu inredere
Dan Mihaela
Dan Mihaela2 ani în urmă
Baietelul meu merge la doamna dr.Iulia de ani de zile cu drag, ne simtim cu totii in siguranta, ca in familie si ne bucuram de fiecare vizita.
De la prima intalnire a fost invatat cum sa se spele corect pe dinti, i se explica si lui si noua tot ce se intampla astfel nu are nimeni nici o teama de necunoscut.
Nota 10 pentru cabinet, personal si mai ales doamna doctor Iulia Marginean care este o persoana calda si profesionista.
Mioara Avram
Mioara Avram2 ani în urmă
O echipa tânără, foarte amabila, prietenoasa, profesionista, aparatura de ultima generație, curat, modern, e exact atmosfera de care ai nevoie când pășești pragul clinicii Voltera Dent. O recomand cu încredere în frunte cu dna dr Iulia, un medic profesionist si deosebit, cu multa rabdare și dăruire acestei meserii. Suntem pacienți eu și fiul meu și venim cu drag de fiecare data. Felicitări și mult succes.
Andrei Ratiu
Andrei Ratiu2 ani în urmă
Un cabinet dedicat pacientilor, nu sunt vazuti doar ca si clienti. O abordare moderna, care iti da incredere, toate tratamentele sunt explicate pe intelesul pacientului, comunicare foarte buna, plus deschidere fata de noile cercetari in domeniu. Recomand pentru toti care vor sa mearga fara teama la stomatolog.
Locații recomandate