/Sibiu/Dentist

Unique Smile

Strada Triajului 67, Șelimbăr 557260, România

Unique Smile
Dentist
4.9
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5FP+VG Șelimbăr, România
+40 747 071 986
uniquesmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Stefanescu
Eduard Stefanescu2 ani în urmă
Merg la Unique Smile de ceva timp și pot spune că este o clinică excelentă. Personalul lor este foarte profesionist și empatic. Își fac timp să înțeleagă cu adevărat nevoile fiecărui pacient și își folosesc cunoștințele și experiența lor vastă pentru a rezolva orice problemă. Explică totul în detaliu și pot spune că le place ceea ce fac. Sunt foarte bine informați și mă fac să mă simt întotdeauna în siguranță.
Clinica dispune de tehnologie de ultimă generație, ceea ce face ca fiecare vizită să fie foarte confortabilă.
Vă mulțumesc foarte mult! Aștept cu nerăbdare să vin la următoarea programare.
Ignat Silviu-Mircea
Ignat Silviu-Mircea2 ani în urmă
In urma cu 3-4 ani am decis sa vin la clinica Unique Smile, din acel moment am rămas un client fidel datorită profesionalismului de care a dat dovada clinica! Sunt mai mult decât mulțumit de serviciile oferite. Oamenii de acolo își fac job-urile cu plăcere, sunt foarte atenți , profesioniști, comunicativi! Contează foarte mult comunicarea in momentul când ajungi la o clinica pentru servicii medicale, unde sa ti se spună in detaliu tot ce ai nevoie sa sti. Recomand cu încredere.
Miha Ella
Miha Ella2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet în urma tuturor recenziilor pozitive de aici și deși am avut ceva îndoieli la început, în urma anumitor experiente neplăcute la alte clinici, am rămas super plăcut impresionata!
Organizarea este foarte bună și de asemenea și comunicarea la fel de buna, iar serviciile sunt ireproșabile.
Am ajuns sa merg cu drag la programări, nu cu teama, datorita energiei și profesionalismului oamenilor de aici!
Dan Dendiu
Dan Dendiu2 ani în urmă
Toata lumea merge cu o anumita teama la o clinica dentara. La fel am fost si eu, pana cand am intrat pe usa clinicii... atunci totul s-a schimbat. Am fost intampinat de o echipa formata din oameni tineri si profesionisti inca de la receptie.
Recomand cu incredere clinica Unique Smile.
Amalia Suciu
Amalia Suciu2 ani în urmă
În decembrie se face 1 an de când am aparatul dentar. Dinții mei s-au îndreptat extrem de mult,iar dw fiecare dată când merg la consult ma bucur,deoarece știu ca progresez de la un control la altul. Este o clinică foarte bună pe care o recomand cu mare căldură ❣
Horia Rabiu
Horia Rabiu2 ani în urmă
Clinica ultramoderna.Personal profesionist, incepand de la receptie si pana la cadrele medicale din cabinete.Cu toate ca se poarta masca, recunosti ca ti se zâmbeste ca si pacient.In cabinete, monitoare prinse in tavan, astfel incat in timpul interventiei sa poti sa iti ocupi mintea cu ceva.Serviciu complet de radiologie in cadrul locatiei.Nu pot decat sa recomand 100%.
Ioana Daria
Ioana Daria2 ani în urmă
Eu am fost in urma cu ceva timp la aceasta clinica pentru niste obturatii, dar mi s-a recomandat un detartraj, zis si facut, am inceput cu detratrajul care s-a dovedit a-mi zgaria un molar pe interior si sa-mi fisureze un frontal.
Dupa aceasta experienta, am renuntat la obturatiile planificate, iar timp de aprox. 6 luni am fost sunata lunar pentru a ma intreba de ce nu mai merg, desi le-am comunicat inca de la prima interventie telefonica. Am mai discutat cu alti cunoscuti si mi-au confirmat ca asta este politica, ok. Nu omit a mentiona ca zgariatura si fisura mi-au fost verificate si confirmate si in alta clinica.
Sper sa lasati sa apara si recenziile realiste.
Inspre binele pacientilor, take care!
Maria-Diana Iotu
Maria-Diana Iotu2 ani în urmă
Pentru mine, Unique Smile a devenit locul în care deși merg cu emoții la fiecare programare, în momentul în care mă așez pe scaun, ma cuprinde o stare de liniște și siguranță iar după fiecare vizită plec fericită, încărcată pentru vizita următoare.
Locații recomandate