/Sibiu/Dentist

Clinica Medentis

Strada Hermann Oberth 41, Mediaș 551011, România

Clinica Medentis
Dentist
4.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
584V+WX Mediaș, România
+40 369 421 122
medentis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Veres
Oana Veres2 ani în urmă
Sincer, mie acești Oameni mi-au redat încrederea și speranța. Un colectiv tânăr și entuziast, profesioniști și dedicați pacientului. E mai mult decât o clinică. E un loc în care te faci bine.
Ildiko Tapalaga
Ildiko Tapalaga2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica! Un mediu primitor, medici profesionisti, experienta vazandu-se in felul in care isi trateaza pacientii. Am avut parte de servicii de calitate.
Elena lupu
Elena lupu2 ani în urmă
Pentru mine clinica Medentis a devenit locul unde merg mereu cu placere desi initial recunosc ca mergeam cu emotii. Simt ca atunci cand sunt pe scaunul stomatologic beneficiez de atentia fiecarui medic in parte, ma simt in maxima siguranta si plec mereu incantata. Referitor la preturi am fost mereu placut surprinsa deoarece am fost in multe clinici in cluj si sibiu si stiu ce inseamna tarife cu adevarat mari. O sa va recomand tuturor prietenilor mei!
CLAUDIU MUNTEAN
CLAUDIU MUNTEAN2 ani în urmă
Am beneficiat si eu de tratamentele clinicii Medentis.
Am intalnit o echipa de medici tanara,ambitioasa,bine pregatita profesional ,care dispune de o aparatura de ultima generatie ultra performanta.
Am ramas placut impresionat de caldura si prietenia cu care am fost primit,iar la urmatoarea vizita la Medias o sa-mi reiau examenul si tratamentul stomatologic tot acolo pentru ca am incredere pe deplin in serviciile clinicii Medentis
David Erika
David Erika2 ani în urmă
Ce înseamnă pentru mine Clinica Medentis?
În primul rând, un grup de profesioniști care își dau interesul ca tu sa ai o dantură frumoasă și sănătoasă. Țin să menționez că aici, am ajuns să vin cu drag, încrezătoare, deoarece atât medicii cât și staff-ul sunt foarte prietenoși și sociabili, mereu atenți la nevoile pacientului.
În al doilea rand, atmosfera este una foarte primitoare și cabinetele sunt dotate cu aparate de ultimă generație. Faptul acesta m-a făcut să apelez cu încredere la serviciile acestei clinici.
Dacă îți dorești ca mersul la dentist să nu mai reprezinte o frică pentru tine, apelează cu încredere la Clinica Medentis!
Alexandru popa
Alexandru popa2 ani în urmă
Servicii foarte bune. Medici atenți la dorințele pacientului, foarte bine informați. Tarifele mi se par acceptabile comparând cu alte clinici. Am venit din Canada ca sa mi fac dinții și implanturi la aceasta clinica. Recomand cu drag!
Geanina Hogea
Geanina Hogea2 ani în urmă
Am ajuns la clinica Medentis printr-o recomandare si am fost multumita de la prima programare. Mi s-au explicat detaliat toate problemele pe care le am si am continuat planul de tratament intocmai. Multumesc medicilor pentru atentia pe care mi au oferit-o si pentru ca nu am simtit deloc durere. Recomand cu drag!!
Alexandra Hanzi
Alexandra Hanzi2 ani în urmă
Recomand! Medici prietenoși si profesioniști, se fac doi ani de cand duc fetița la această clinica lunar iar de rezultate sunt foarte mulțumită. Aveam nevoie in oraș de o asemenea clinică!
Locații recomandate