/Maramures/Dentist

Clinica Stomatologica Dunca

Bulevardul Unirii 22, Baia Mare, România

Clinica Stomatologica Dunca
Dentist
4.3
57 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JHWC+WJ Baia Mare, România
+40 742 401 348
duncaionut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 12–20
Mirecuri: 9–17
Joi: 12–20
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Danciu Monica274 zile în urmă
Foarte mulțumită!Doctor Borota Bogdan un profesionist care lucrează cu pasiune!Multumesc Doctor Borota Bogdan!
Pavel Chereches
Pavel Chereches2 ani în urmă
Personal drăguț, pentru consultați depinde la ce medic faci consultația cît este de pregătit .
Creative Monkey
Creative Monkey2 ani în urmă
E o clinică curată , doctori cu experiență , însă la ei orice faci într un final ai nevoie de implant. Mi s a spus că am nevoie de un implant la ceva măsea ( aveam o carie ) , m am dus la alt dentist și am rezolvat caria aia fără niciun implant . Poate și implantul era o cale dar sigur nu a fost cea mai bună . Plus încă alte câteva probleme care care nu le mai scriu aici .
Rohian Andrada Cora
Rohian Andrada Cora4 ani în urmă
Am fost foarte placut impresionata de modul in care m/au tratat, de amabilitatea, profesionalismul, rabdarea cu care iti explica fiecare nelamurire. Clinica super curata. Dr. Borota nota 10.
Florin Pop
Florin Pop5 ani în urmă
O clinica de stomatologie, de care momentan am rămas plăcut impresionat. O locație moderna, cu dotări de ultima generație, cu un personal f amabil și bine pregătit.sunt flexibili în ceea ce privește programările.
Preturile sunt în concordanta cu calitatea serviciilor pe cale le oferă.
Recomand!
Nemes Alina
Nemes Alina5 ani în urmă
Sunteti o echipa intreaga de profesionisti pregatiti sa oferiti servicii complete atât adulților cât și copiilor care ajung sa meargă cu drag la stomatolog. Recomand cu incredere Clinica Stomatologica Dr Dunca. Mulțumim dlui dr. Dunca Ionuț și dlui dr. Borota Bogdan pentru serviciile oferite și pentru profesionalismul de care dau dovada.
Felicitari pentru ceea ce faceti!
Mariana Demian
Mariana Demian5 ani în urmă
Superb. Mergem de fiecare dată plini de entuziasm si de incredere, inclusiv fiica noastră care acum schimba primii dintisori. Nu avem nici o problemă, personalul se ridică peste nivelul așteptărilor de fiecare dată. De la schimbat dintisori la implanturi am făcut diverse intervenții si au fost facute cu succes de fiecare dată. Il salutam pe dl dr Dunca pe care copii il iubesc nespus de mult.
Elisa89betta
Elisa89betta5 ani în urmă
Recomand Dr. Borota Bogdan.Pe langa aparatura de ultima generatie cu care lucreaza,d-nul doctor este un medic cu multa multa rabdare,un profesionist in meseria pe care o practica si desi am fost la mai multi medici din Baia Mare in decursul anilor,nici un medic nu s-a ridicat la nivelul dr. Borota.Chiar mi-a depasit asteptariile.Pacat ca nu pot sa pun poza...de la cele mai mici obturatii la reconstituirea dintelui din material de plomba sunt extrem de incantata de munca dansului si preturile sunt chiar acceptabile.O sa revin mereu.Multumesc pt profesionalism! Elisabeta C.
Bianca Tekar
Bianca Tekar5 ani în urmă
Dna. dr. Cristian Crina, un adevarat Inger pe pamant...mi-a trebuit mult timp sa-mi fac curaj sa merg la dentist, aveam o fobie cand venea vorba de Medic Stomatolog. Cand am mers la ea, tremuram din toate incheiturile de teama, avand in urma niste experiente neplacute. Ea mi-a dovedit ca m-am inselat, ptr ca mai sunt si doctori care lucreaza cu sufletul, si se dedica in totalitate in tot ceea ce face. Are o mana usoara, si o voce calda, (sa nu mai spunem si cat e de frumoasa ), le recomand din suflet tuturor sa mearga cu incredere la ea... Multumesc in primul rand d-nei doctor si intregii echipe pentru tot !
Locații recomandate