/Maramures/Dentist

Laser Dent Studio Clinica Stomatologica Baia Mare. Implant Dentar, Fatete Dentare, Albire Dentara Baia Mare. Chirurg Stomatolog Baia Mare

Strada 22 Decembrie 5, Baia Mare 430314, România

Laser Dent Studio Clinica Stomatologica Baia Mare. Implant Dentar, Fatete Dentare, Albire Dentara Baia Mare. Chirurg Stomatolog Baia Mare
Dentist
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4J+85 Baia Mare, România
+40 770 828 442
laserdentstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–19
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Das Patriciu
Das Patriciu2 ani în urmă
Super , recomand oricui!! 🤗
Lucrează impecabil !!!
Andreea Herczeg
Andreea Herczeg5 ani în urmă
Locatia cabinetului stomatologic este una centrala, iar cabinetul arata foarte bine si cu dotari moderne. Cei doi medici stomatologi sunt foarte amabili si dedicati meseriei pe care o practica. Mi-am facut o programare initiala pentru o extractie si pentru a discuta un plan de tratament pentru situatia mea. Ma interesa in primul rand sa pot beneficia de tratamente moderne cum ar fi tratamentul cu laser si implantele dentare. Sunt foarte multumita de cum decurge tratamentul si colaborarea cu stomatologul. Recomand cu drag!
Muresan Vlad
Muresan Vlad5 ani în urmă
Am ajuns in cabinetul laser dent la recomandarea unui prieten. Am fost placut surprins de faptul ca am fost invitat in cabinet exact la ora la care aveam programarea. Cabinetul este extrem de curat si pare dotat cu aparate noi. Personalul este foarte serviabil si intelegator. De obicei nu scriu reviewuri, dar dupa doua tratamente de canal la care nu am simtit nimic ma simt dator sa il scriu pe acesta. Recomand cabinetul oricui ii este frica de dentist.
Pop Mircea
Pop Mircea5 ani în urmă
Cu o durere infernală, mi-am luat inima in dinți si am plecat la acest cabinet.
Deși fug de dentist ca dracu de tămâie, detest cel mai mult in viata asta durerea de dinți, dar am dat de un super medic, care mi-a promis ca nu o sa simt nimic.

Si vreau să ii multumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă, chiar a fost super profi, daca ar mai putea sa facă injecția fără sa vad acul, ar fi perfect.

Acum mi-am facut programare si la un implant, deoarece zâna maselută a crezut ca mai am dinți de lapte... :-)))

O sa revin cu un coment după ce o să am dintele lipsa inapoi:-)

Recomand cu căldură și incredere!!!
Adrian R. MOS
Adrian R. MOS5 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet pentru ca auzisem ca sunt buni pe implantologie. Mi-am facut un implant de care sunt foarte multumit. Nu a durut deloc. Doctorii sunt dispusi sa-ti explice tot procesul. Se vede ca sunt pasionati. Felicitari si sper sa aud numai lucruri bune despre ei !
Dorina Buda
Dorina Buda5 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere Cabinet Stomatologic Laser Dent.
Medici deosebiti,cu multa experienta si profesionalism,dedicati meseriei!
Un cabinet cu dotări moderne!
Péter Szőcs
Péter Szőcs5 ani în urmă
După varii experiențe mai puțin plăcute in orașe cu renume, după vizita mea la LaserDent am rămas foarte plăcut surprins. Oferă servicii complete, cabinetul este nou, ultramodern, dotat cu aparatură de ultimă generație și un personal foarte calificat care are atenție sporită la cele mai mici detalii. Dacă ar fi să recomand un serviciu/cabinet, nu ar exista dubii că ar fi doar LaserDent.
Ioan V. Pin.
Ioan V. Pin.5 ani în urmă
Ne-am adresat dr. CONDREA pentru implantologie dentara. Foarte bine tratati,am avut parte de explicatii detaliate ,lucrarea a decurs f.bine fara dureri sau alte complicatii. A raspuns imediat la orice solicitare. Multumesc.
Locații recomandate