/Maramures/Dentist

TĂTARU CĂLIN IACOB

Strada Iuliu Maniu 3A, Baia Mare 430131, România

TĂTARU CĂLIN IACOB
Dentist
4.5
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH77+3H Baia Mare, România
+40 262 218 665
tataru-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Badanoiu
Cristina Badanoiu4 ani în urmă
Clinica dotata la cel mai inalt standard, servicii de cea mai buna calitate oferite de o adevarata echipa de profesionisti. Recomand cu incredere!
Gherghel Monica
Gherghel Monica4 ani în urmă
Sunt foarte profesioniști, am 11 implanturi, numeroase tratamente dentare, reconstrucții si lucrări de porțelan făcute la ei. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite
Cristina calugarescu
Cristina calugarescu4 ani în urmă
Recomand cu incredere.Echipamente de ultima generatie,servicii exceptionale, profesionalism, o echipa dedicata profesiei si pacientului.
Marcela Pop
Marcela Pop4 ani în urmă
Recomand clinica pentru profesionalismul medicilor si personalului de aici. Remarc aparatura moderna , de calitate , care permite investigatii promte , igiena , calitatea interventiilor medicale. Felicitari si succes!
Mihai-Ovidiu Tataru
Mihai-Ovidiu Tataru4 ani în urmă
O clinică dentară cu un standard de dotare , cum nici în Germania nu sunt multe !!!! Extraordinar ! Toate scaunele dentare sunt de fabricație Siemens , ultimul și cel mai modern Model : Teneo !
În 18 August , Duminică , am avut probleme cu o lucrare făcută în Germania . Am fost tratat personal de Chef Călin Dr. Tătaru . Seara am putut lua parte la o importantă festivitate de familie , datorită tratamentului de urgență al domnului Dr. Tătaru . Și pe această cale multe mulțumiri !!!
Andrei Verzes
Andrei Verzes4 ani în urmă
Siguranta, calitate si experienta. O clinica cu o organizare desavarsita, un etalon al serviciilor medicale stomatologice din oras.
Cris Ro
Cris Ro5 ani în urmă
Furt pe fatza.Preturile promise inainte de a intra in cabinet sunt foarte departe de cele platite la terminarea lucrarilor.Plus ca se incaseaza separat si aerul respirat!
Buni profesionisti dar foarte grabiti sa-si amortizeze investitia si sa-si asigure viitorul.
Si nu in ultimul rand fac calculele de ordinul miilor de euro cu pix si hartie fara stampila sau fara hartie oficiala scoasa pe calculator.
Andra Langdon
Andra Langdon7 ani în urmă
Vroiam sa apelez la serviciile domnului dentist insa dupa experienta de azi, m-am razgandit
Am asteptat o ora si 40 de min pt o consultatie care nu am primit-o pt ca nu mai avusem rabdare sa astept, la ce se mai fac programari daca nu se i-au pacientii la timp????
O mare bataie de joc
Locații recomandate