/Ilfov/Dentist

DentaL ArtiS

Nr. 22, Et. 1, Strada Lacul Ursului, Otopeni 075100, România

DentaL ArtiS
Dentist
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H32F+MP Otopeni, România
+40 770 732 355
dental-artis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florina Florea
Florina Florea4 ani în urmă
Apreciez atentia Dlui Dr Cazan pt pacient,faptul ca gaseste solutii la orice problema a acestuia.
Profesionist si simpatic,nici urma de stres pe scaun in cabinetul dansului.
Daniela Nicolae
Daniela Nicolae5 ani în urmă
Dupa ce am trecut pe la 8 medici dentisti din Otopeni, imi pierdusem sperantele ca exista stomatologi priceputi la noi in oras, al 9-lea a fost cu succes :), dl. dr. Cazan, meticulos, profesionist, cu grija fata de pacienti, se vede intr-adevar ca lucreaza cu pasiune, un cabinet unde te simti ca acasa, personal extrem de amabil si dedicat sa-ti rezolve problemele dentare. Le doresc mult succes pentru ca merita!!!!
Brailoiu Roxana Mirela
Brailoiu Roxana Mirela5 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de acest cabinet. Suntem pacientii cabinetului de cand s-a deschis( eu, sotul si fetita de 5 ani). Noi mergem la doamna dr Kivasniski. Urmeaza sa mergem pentru sigilat dintii la fetita si sotul pentru implanturi. Nu are rost sa generalizati, fiecare medic are stilul lui. Va sfatuiesc sa mergeti cu incredere. Pentru mine testul cel mai important a fost dat cand am mers cu fetita care avea un abces foarte mare. S-a purtat foarte frumos cu ea, astfel incat a capatat incredere. Il recomand cu incredere.Roxana B.
Alex V
Alex V5 ani în urmă
Dumnezeule mare !Evitati acest doctor ( pusti). Am fost cu sotia mea avand o durere infioratoare la masea, am achitat 80 de ron( nu banii erau o probl) in speranta de a o "vindeca" ,iar in loc de a o "curata", dupa ce am plecat de la "interventia" lui, am fost nevoiti sa asteptam in chinuri toata noaptea si sa chemam salvarea pt k i se umflase groaznic de rau atat obrazul( cat si jum de cap fara exagerare) ,iar a 2 a zi mergand la EuroDent, doctorul din acea clinica ne a aratat ditamai punga de puroi ( intrebandu ne extrem de mirat si consternat ,oare ce ne a facut doctorul de la la acest cabinet (Dental Artis) ! Scriind aceste randuri, incerc a ma calma si a nu face o prostie de care sa mi para rau mai tarziu , pt k acest "doctor" ar merita sa simta durere.., ca intr un final sa invete cu adevarat sa nu si mai bata joc de oameni nevinovati care si pun increderea si sanatatea in mainile sale!😑😑😑
Oana Vajkovszki
Oana Vajkovszki2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile Domnului Doctor Cazan, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Profesionalism, amabilitate, grija si empatie fata de pacient. Fara stres, cu meticulozitate si dedicatie, gaseste mereu solutii la orice problema a acestuia. O atmosfera destinsa, linistita, cu buna dispozitie, in care pasiunea fata de aceasta meserie se face complet resimtita. Multumim si mult succes in continuare!
Alexandra Denisa
Alexandra Denisa2 ani în urmă
O echipa exceptionala!
De 2 ani apelez cu incredere la serviciile Dental Artis, fie ca a fost vorba de extractii, obturatii sau estetica dentara. Mai mult decat atat, domnul doctor a reusit sa repare lucrarile nereusite ale altor medici stomatologi din zona.
Oana Vajkovszki
Oana Vajkovszki2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile Domnului Doctor Cazan, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Profesionalism, amabilitate, grija si empatie fata de pacient. Fara stres, cu meticulozitate si dedicare, gaseste solutii la orice problema a acestuia. O atmosfera destinsa, linistita, cu buna dispozitie, in care pasiunea fata de aceasta meserie se face complet resimtita. Multumim si mult succes in continuare!
Alexandra Marcu
Alexandra Marcu2 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe dl. Dr. Cazan. Este profesionist, foarte amabil si rabdator. La fel si dna. asistenta.
Locații recomandate