/Ilfov/Dentist

Popestident

Drumul Fermei, nr.95, bl.1, et.1, ap.12, interfon 112, Drumul Fermei 95, Popești-Leordeni 077160, România

Popestident
Dentist
4.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9592+4M Popești-Leordeni, România
+40 752 844 828
popestident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 11–21
Mirecuri: 11–21
Joi: 11–21
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona-Georgiana Sburlan
Simona-Georgiana Sburlan2 ani în urmă
5 stele pentru doamna doctor Simona Căruntu și pentru asistentele drăguțe de la cabinet. Am reușit sa trec peste teama de a merge la dentist, plus ca tot ceea ce au lucrat este superior calitativ. Va mulțumesc!
Dragos Galean
Dragos Galean2 ani în urmă
Foarte foarte foarte bun cabinetul. Am deja 2 interventii chirurgicale plus alte lucrari facute cu cei de la Popestident. Nu numai ca m-au vindecat de frica de dentist, dar m-au facut sa ma simt mai ok de fiecare data cand am fost la ei (cu fobia aferenta la mine).
Eliza Mureanu
Eliza Mureanu5 ani în urmă
Noi deja mergem de 1 an ( verificări periodice si cand este nevoie o plomba) si suntem multumiti. D.na Dr Coman si d.na Dr. Iacob sunt doua doctorite minunate, care iti explica pas cu pas ce fac, care nu lucrează fara radiografii dentare ( eu am avut experiente neplacute cu dr. stomatologi) si sunt foarte atente. Nu lucreaza sa creeze durere, intreaba de la inceput daca vrei anestezie... este un cabinet curat si modern.
Si plombele...sincer...zici ca reconstruieste dintele/ maseaua. Nu vreau sa sune pompos dar adevarul asta este. Merita 5☆
Eliza M.
Alex ENACHE
Alex ENACHE5 ani în urmă
Am venit la Popesti Dent in urma recomandarilor primite de la o cunostinta din zona si, la randul meu, am recomandat mai departe serviciile voastre. Imi place felul cum se lucreaza si faptul ca aveti dotari de ultima generatie nu lucrati cu materiale de calitate slaba ci doar cu cele de calitate premium. Apreciez faptul ca se respecta programarile, iar faptul ca se poate ajunge cu metroul (lucrez in aviatiei) este un plus
Anca Cioroboiu
Anca Cioroboiu6 ani în urmă
Un medic tanar, dar cu experienta acumulata in foarte multe ore de munca, munca facuta cu pasiune, respect si grija pentru pacientii de toate varstele.
Am inceut prin a fi pacienta Ancai Coman, dupa care i-am incredintat dantura intregii familii. Mare lucru sa ai incredere in mana medicului, aparatura si conditiile de igiena.
Asa medici tot sa ai !
Sabina Chachula
Sabina Chachula6 ani în urmă
Recomand acest cabinet cu incredere. Competenta si profesionalismul Dr. stomatolog Anca Coman va va convinge sa deveniti un pacient pe termen lung. Cabinetul este echipat cu tehnologie noua si accentul este pus pe curatenia spatiului ceea ce va ofera multa siguranta.
Camy Camelia
Camy Camelia2 ani în urmă
Cabinetul este foarte curat, dotat corespunzator, insa dna doctor Roxana nu m-a multumit deloc. Se poarta foarte frumos cu pacientii, insa lucrarea nu mi-a facut-o bine. M-a tinut 3 luni pe drumuri pt o plomba, 4 radiografii, foarte scump de fiecare data, desi dura doar 15 minute sa-mi puna medicamentul iar acum la 2 luni de la tot chinul, a inceput iar sa ma doara maseaua si sa se umfle.
Cosmin-Nicolae Stoleru
Cosmin-Nicolae Stoleru2 ani în urmă
Super multumit de calitatea lucrarilor iar doctorita la care sunt este super comica si creeaza o atmosfera placuta de fiecare data! Recomand si copiilor. Eu si fetita mea suntem la acelasi medic stomatolog si suntem super incantati de fiecare vizita :)
Locații recomandate